(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Почитайте цей тред, там розяснюється що це скоріше всього поставки через треті країни twitter.com/uaweapons/status/1567272917582467073?s=46&t=ijEsLx_Ey03HLjJnYc_hXQ
-
На изображении правила остановки перед перекрестком перед которым установлен знак STOP. Т.е. какие элементы могут заменить разметку стоп-линии. Это не правила проезда перекрестка и уж тем более разъезда.
-
Та начебто десь писали, що то по лендлізу від русні отримали іранські снаряди
-
Іран працює на дві сторони. Ось чому Україна досі не розірвала дипломатичні відносини і не виселила посла. Для Ірану Україна не ворог, вони просто гроші заробляють.
-
Ніхто не знає, що буде після 31 березня з куает. Ворк перміт видається на 3 роки, а ре на рік.
-
штраф, если это действительно нелегально, то наверняка будет этот: 165(5) Improper turn at intersection $109 3 www.icbc.com/driver-licensing/tickets/Pages/fines-points-offences.aspx а в плане правила - ну да. Не по памяти если не помните. Я бы не спрашивал здесь если бы эта штука легко гуглилась... В Украине когда ездил приходилось часто общаться с полицией. Поэтому по крайней мере разделы релевантных вещей, если я о них спорю, я помнил.
-
Моє імхо на базі досвіду з F#: 1. Набагато більше компайл тайм чеків у порівнянні з java / c# / та навіть котліном з того що бачив 2. Менше усілякого синтаксичного цукру, що робить code base більш консистентним і зменшує кількість спорів під час код рев‘ю 3. В цілому багато ідеоматичних конструкцій / типів даних які дуже полегшують моделювання домену і роблять код більш декларативним 4. Є більш явний математичний апарат, але це якщо прям вдаватися в глибину. 5. Також є відчуття що серед людей з досвідом використання функціональної мови є загальне розуміння який повинен бути дизайн на апплікейшн рівні (наскільки пам’ятаю по ентерпрайзному називається ports and adapters / onion architecture - тобто є pure domain, рівень оркестраціі який викликає зовнішні депенденсіс і ці чисті функціі) - що теж полегшує процес роботи і зменшує кількість спорів у команді як що треба робити Але це все моя суб’єктивна думка і взагалі я останні два роки пишу на джаві 8-11 хД
-