(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
можете пожалуйста линкануть или сказать параграф где это написано? и какой штраф за неследование
-
надо будет у канадских коллег спросить об этом видимо
-
наблюдаю это и в даунтауне, и в районах рядом (Китсилано, Мт плесент). Очень редко вижу чтобы машина выезжала на средину перекрестка. Даже там где есть разметка ведущая налево. И еще реже чтобы кто-то стоял вторым. При этом настоящие нарушения - где авто не может выехать из перекрестка тк дорога уже занята кем-то другим стоящим в пробке - это происходит постоянно. мб просто какая-то особенность местного обучения в автошколах. По крайней мере от американцев часто раньше слышал что им тяжело и стрессово выполнять такие повороты...
-
Мені більше сподобався Good omens) Як на мене там розкрито максимально класичний британський гумор 😅 Один тільки опис британської грошової системи - вже шедевр news.ycombinator.com/item?id=18092908 До речі цей серіал також на праймі, забув про нього.
-
Будь яка мова, яка не вдає з себе функціональну, а дійсно є нею)
-
Brainfuck & whitespace langs
-
Хз, багато людей місцевих знаю з ibkr. В мене і дружини теж там Вони ще зручніші стали рік чи два тому бо абонплату на ассетс до 100к прибрали
-
С++
-
Ще зі старого на праймі подобається the expanse
-
Я б сказав навпаки - дуже тонкий гумор) але то суб’єктивно дуже
-
хаха =) прямо згадав історію з України ще. прийшов в інфра-команду команду як клаудо експерт, співбесіда про усе саме модне на той час(автоматизаціі, ОС, IaaC, distributed systems.. ) а мене через пару місяців фігак і в проект до ембедерів висмикнули, піднімати CI/CD дженкінс пайплайни пилять для прошивок) хай-імпакт роль (правда, вони перед тим руками прошивки збирали) на ключовому проекті =) з котрого я прямо чи не сьлози лив щоб зіскочити =) але також скіп сказав шо поки реліз не станется -- сорян, пиляємо пайплайни =) не аутсорс якщо що. сорян, прямо розумію біль, у мене флешбеки аж пішли )