(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще зі старого на праймі подобається the expanse
-
Я б сказав навпаки - дуже тонкий гумор) але то суб’єктивно дуже
-
хаха =) прямо згадав історію з України ще. прийшов в інфра-команду команду як клаудо експерт, співбесіда про усе саме модне на той час(автоматизаціі, ОС, IaaC, distributed systems.. ) а мене через пару місяців фігак і в проект до ембедерів висмикнули, піднімати CI/CD дженкінс пайплайни пилять для прошивок) хай-імпакт роль (правда, вони перед тим руками прошивки збирали) на ключовому проекті =) з котрого я прямо чи не сьлози лив щоб зіскочити =) але також скіп сказав шо поки реліз не станется -- сорян, пиляємо пайплайни =) не аутсорс якщо що. сорян, прямо розумію біль, у мене флешбеки аж пішли )
-
Я по памяти))
-
А я сейчас иду есть борщ с дерунами 😎
-
Привет, я видел инфу, что open work permit в отличии от визы действующей до окончания действия загран паспорта, запустили всего на 1 год от начала войны и если не попасть в Канаду до февраля вроде - у тебя будет возможность залететь в Канаду, но нужно будет искать возможность и оформлять себе рабочую визу т.к разрешения на работу у тебя больше не будет. Вопрос: это действительно так? И если да, то были ли новости о продлении open work permit-а?