(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну його я вже не знаю))
-
Ещё и всякие максы из чехии))
-
Він там головний герой ще й 😆
-
Чомусь я помічаю що цей булінг як правило тітоньки десь під 50 років розводять
-
Но да, 2 часа это прям круто
-
У меня менеджер билдинга украинец в черт знает каком колене, классный мужик, с ним всё просто, он говорит - управляющая компания не сильно шевелится, можем вот так или вот так, короче я потом ему озвучил - он говорит всё гуд, вот тебе 20 баксов
-
Пару недель был мокрый пол в общем коридоре Потом когда поняли шо мой хвак протекает ещё неделю ждал К тому времени уже в моем коридоре вода была под полом) Ну такоє
-
В Канаді мені сподобалося як це в рентовке вирішували. Зробили тікєт, через 2 години прийшов сервісмен підтвердив проблему, і майже одразу замінив посудомийку на нову. На все 3 години
-
Прокладку - резинку на дверь посудомойки
-
Я так посудомойку тут чинил) Начала течь, пришел умник, забит слив говорит, ползал ползал, толку нету (а я ж дурак, сам же не смотрел, ага). В итоге это могло растянуться на хрен пойми сколько времени, пошел купил за 20$ новую прокладку, поменял и не парюсь :)
-
мені 2 майстри казали котел не підлягає ремонту, тільки на новий міняти. вивченя матчасті за вихідні дозволило знайти проблему, 60 євро і 2 години самому замінити
-
так і в Україні так само було. Мені треба було покласти 6 плиток (міняли труби у ванній і розворотили трохи). Перший раз зробила сама. Потім прийшлося ще раз знімати плитку - в мене не було часу тим займатися лагодити, то ледь знайшли когось(і то знайомий погодився чисто по дружбі)
-
бо в контрактора черга стоїть. зворотня сторона розвиненого внутрішнього ринку. теоритично можна знайти контрактора котрий саме на ремонтах спеціалізується