(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
По умолчанию у всех открыт это как? То есть как контркактор фрилансер можно работать не регистрируясь?
-
скинул в личку
-
В порівнянні з Україною - дуже складно продактом влаштуватись. 80% хайрінгу - канадці рефералять канадців і їх наймають. Інших беруть з ринка. На РМ/РО - біля 100-200 аплікейшенів тільки на одному лінкедіні. Також погоджуюсь з Анею вище - фідбека мало і складно зрозуміти, what skills do you lack і чому rejection. Оптимальний варіант сюди приїжджати з роботою на укр аутсорсинг, і в паралель шукати
-
у вас випадково нема знайомого консультанта з такого питання?
-
фоп не нужно, он по умолчанию у всех открыт. Нужно во время налоговых деклараций указывать доход. Но такие вопросы лучше у консультанта спросить. Сохранит время и нервы
-
Нууууу на следующей неделе -3 днем передают
-
Привіт всім, думаю що такі питання вже тут підіймали, мабуь варто створити закріп з "начастішими питаннями". Може хтось підкаже, які варінти з CUAET в мене є, якщо я отримую оффер (individual contractor) від американської компанії? Чи потрібно мені відкривати щось накшталт ФОПу для цього, якийсь бізнесс рахунок в банку, щось ще? І можливо хтось тут має гарного консультанта з цих питаннь?