(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
фоп не нужно, он по умолчанию у всех открыт. Нужно во время налоговых деклараций указывать доход. Но такие вопросы лучше у консультанта спросить. Сохранит время и нервы
-
Нууууу на следующей неделе -3 днем передают
-
Привіт всім, думаю що такі питання вже тут підіймали, мабуь варто створити закріп з "начастішими питаннями". Може хтось підкаже, які варінти з CUAET в мене є, якщо я отримую оффер (individual contractor) від американської компанії? Чи потрібно мені відкривати щось накшталт ФОПу для цього, якийсь бізнесс рахунок в банку, щось ще? І можливо хтось тут має гарного консультанта з цих питаннь?
-
Оцінює ворога)
-
О, я годіву теж хотіла дописати але не згадала назву. Теж норм
-
Панини у Кока Кола была лучшая((
-
это расчитано на то, чтобы человек помог военным, он конечный получатель информации
-
Друзі, порадьте будь ласка адвоката, який працює з car accidents, Торонто/Оквіль/Міссісага/Гамільтон. Вчора мого друга збила машина на пешехідному переході. Він живий, але струс мозку та багато ушибів. Він доречі теж айтішнік, приїхав 3 місяці тому з Харкова. Я так розумію такі питання тут вирішуються тільки з адвокатом. Якщо знаєте якійсь кейси, як тут таке вирішується, напишіть будь ласка сюди чи в особисті. Дякую
-
там могло быть условно 50 артиллерийских стволов, а в Бахмуте 500, но с одной стороны
-
ну таке, краще б зняли паровоз чи хеппі кейк