(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не тільки в київі. Харків та Львів туди ж
-
Ну жіночка вище в дечому права. В Україні дуже багато людей збивали насмерть. У Києві за рік ставалося близько 500 ДТП із двохколісними. Із них якщо правильно памятаю 30-50 смертельні. І ще якийсь значний відсоток із тяжкими травмами. Це правда і мотоцикли, і скутери, і велики. Але тим не менше. В Києві катати на двохколісному транспорті смертельно небезпечно. При тому можна бути класним водієм, гарно їздити і тебе просто захуярять на дорозі.
-
мене якось намавагався відпиздити водій який тільки но наїхав. добре що вон взагалі тупий був, бив по шолому пару раз, а далі вже його шоломом. але здебільшого вибачалися при інциндентах
-
В Салоніках, в самому місті не був. Із великих міст - Афіни, Лариса, Кавала. Ну там було нормально їздити. Не можу згадати якогось пиздеця. А от зараз подумав про Балкани і згадав Албанію - там в Тірані може бути гірше, але я не був в самому місті. В Україні гірше їздити по ряду причин, і не тільки через трафік. Так у нас тебе на велику можуть збити і покалічити. Велодоріжки наче як і є але мало обєднаних маршрутів де б ти міг собі просто їхати на велику і добратися до місця призначення. Я взагалі мовчу за те щоб їхати просто з машинами, в центрі велодоріжки запарковані. Трафік сильний. Але крім цього всього у нас дуже брудно на дорогах. В моменти коли ти їдеш великом і крутиш педалі твій організм якраз більше споживає кисню а ти його годуєш лайном із дорожньої пилюки, часточок колодок та іншого сміття.
-
А тут трачу годину на авто щоб доїхати в одну сторону
-
Я в Україні також так робив
-
Щасливий....
-
саме тому електро