(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
типу такого. www.rei.com/product/133353/brompton-c-line-explore-folding-bike-mid?cm_mmc=aff_AL-_-40661-_-55097-_-NA&avad=55097_d33b2c62d . в костко продають періодично х такою стистемою складання, купа людей на таких їздить в торонто
-
Потрібно дочекатися релізу. Байки які складаються в валізу досить популярні
-
погуглив, тому і кажу. хонду можна катити як валізу на колесах. не бачив скутера де ручки складаються, бо там же ж керування.
-
Ну погугли розміри якогось скутера. Ручки це теж не проблема, є такі що складаються. Є взагалі ось така штука яка на відміну від тієї дрочні в хонди складається швидше і яку можна котити а не нести в руках foldingscooterstore.com/products/atto-mobility-scooter?utm_source=Google&utm_medium=CPC&utm_campaign=GG_waor_shopping&gad=1 Я вважаю це дрочня від хонди по ряду причин: - її в складеному форматі треба носити. Ага, я подивлюся кому буде по кайфу бігати по ескалаторам, сходам чи офісним приміщенням з 18 кг валізою в одній руці - там дофіга детайлей які складаються окремо, це реально дрочня буде її просто складати і розкладати - характеристики швидкості і запасу ходу це дно, менше 20 км сильно обмежить сферу використання. Я ставлю на те що ця фігня провалиться і нікому крім купки задротів хонди не буде потрібна. А все тому що справжню революцію в мобіліт як вони написали уже зробило моноколесо. Ось: www.myinmotion.com/products/electric-unicycle-inmotion-v8-v8f
-
треба просто зробити запит платним. можна за донат на армію
-
Дивно. Я прийшов без запису за годину до відкриття консульства і зробив паспорти всім трьом дітям без проблем. Кремезний дядько просто викрикував імʼя людини по запису, ніхто не відзивався і він продовжував займатись моїм кейсом
-
Я придро навчився на 3-й тиждень. Зробив 2 записи