(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
треба просто зробити запит платним. можна за донат на армію
-
Дивно. Я прийшов без запису за годину до відкриття консульства і зробив паспорти всім трьом дітям без проблем. Кремезний дядько просто викрикував імʼя людини по запису, ніхто не відзивався і він продовжував займатись моїм кейсом
-
Я придро навчився на 3-й тиждень. Зробив 2 записи
-
без дійсно паспорту на літак не пустять. хіба що робити посвітку. і це відповідь "нащо вам канадський паспорт"
-
Когнітивний дисонанс в дії
-
Шо за миластайл
-
Зачем все удалил? Я только отошел поработать - вернулся, ничо нету
-
Всем кому не достался выезд - повестка
-
УРОКИ ВОКАЛУ ОНЛАЙН 🌎🎶 Привіт,мене звати Юля!🙏 Я викладач Вокалу🎙️, а також співачка👧! Хочу допомогти тобі віднайти свій голос!🔊 ❕❗Я точно знаю як це зробити на уроці Вокалу (online)🌐❕❗ Адже з'їла на цьому п'ять пудів солі і врешті заснувала свою МУЗИЧНУ ШКОЛУ ОНЛАЙН sing яка навчаю дітей та дорослих по всьому світу ✔️Використовую професійну апаратуру🎧 на своїх уроках. Такого ви не зустрінете н і д е !!! ✔️Маю вищу освіту ✔️Викладаю 3 мовами (eng,ukr) ✔️Виступала для Юлії Тимошенко,а також по всьому світу на гастролях 😅 ✔️Провела понад 4000+ тис уроків ✔️Доступний формат: індивідуально (10% з уроків йдуть на потреби ЗСУ)🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ⬇️⬇️⬇️ -Перший урок 3💶 євро! Або 3 💲
-
не бачу там розмірів. кермо стирчить в боки, відповідно його зучно під стіл чи взжовж стіни не поставити.
-
давай конкретні розміри
-
який конкретно? segway Е серія складається тільки навпіл, ручки стирчать, далеко не компактний кейс