(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ребят подскажите пожалуйста Я подписал контракт на хату на 1 год и он уже прошел. Мы договорились с владельцем на продолжение на 1 год но тут я уже никакого контракта не подписывал и просто плачу чеками дальше. На сколько я понимаю это нормально. Но можно ли по окончанию этого года договориться не на продолжение контракт на 1 год (где снова цена подымется на 50$ условно), а сразу на 3? В таком случае нужно контракт подписывать? Меня напрягает тот факт, что на второй год просто здесь распиливаются чеками без контракта 😅
-
Ну как не амд, если чипсет x670e это для амд.
-
амд проц: колись юзав ноут з повною амд базою, то скажу що це щастя тривало десь близько півроку, поки не зʼявилися артефакти на екрані та постійні вимкнення системи) зваживши всі за та проти, мною було рішення про надання ще однієї спроби для амд (хоча в ролі відеокарти буде виступати все ж таки нвідіа 🙂)
-
Яка провінція?
-
Благодарю, что-то будем тестить
-
На данный момент мы в Канаде
-
Бангкок Good fucking luck
-
www.reddit.com/r/Amd/comments/11m10fz/turning_on_memory_context_in_bios_fixes_long/?rdt=54714
-
Я когда полтора месяца назад собирал свой, то тоже первое включение привело меня в замешательство. Горит индикатор памяти и ничего не грузится, но потом оно провело свои внутренние тесты и запустилось. И дальше нормально работало
-
Онтарио, Торонто
-
Ну, не знав, а як дізнався - ліньки амендмент робити (хоча я б зробив)
-
В Онтаріо будь-який рентал контракт по завершенні автоматично переходить на month to month без додаткових дій, із зберіганням всіх умов оригінального контракту. Домовились ви з власником, не домовились - контракт автоматично продовжено. Перепідписання контракту на 1, 2, 3, 5 років - може відбутись виключно за згодою сторон; зазвичай для тенанта це вигідно, тому що на термін контракту це гарантує, що лл не матиме змогу виселити тенанта через, скажімо, N12 notice for personal use. Тому звичайно лендлорд може виставляти якісь умови, чи робити якісь пропозиції - скажімо, лендлорд хоче підвищити рент не на дозволених 2.5%, а на 6%, та пропонує вам за це підписати ще один 1 (2, 3) річний контракт, і тд