(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бангкок Good fucking luck
-
www.reddit.com/r/Amd/comments/11m10fz/turning_on_memory_context_in_bios_fixes_long/?rdt=54714
-
Я когда полтора месяца назад собирал свой, то тоже первое включение привело меня в замешательство. Горит индикатор памяти и ничего не грузится, но потом оно провело свои внутренние тесты и запустилось. И дальше нормально работало
-
Онтарио, Торонто
-
Ну, не знав, а як дізнався - ліньки амендмент робити (хоча я б зробив)
-
В Онтаріо будь-який рентал контракт по завершенні автоматично переходить на month to month без додаткових дій, із зберіганням всіх умов оригінального контракту. Домовились ви з власником, не домовились - контракт автоматично продовжено. Перепідписання контракту на 1, 2, 3, 5 років - може відбутись виключно за згодою сторон; зазвичай для тенанта це вигідно, тому що на термін контракту це гарантує, що лл не матиме змогу виселити тенанта через, скажімо, N12 notice for personal use. Тому звичайно лендлорд може виставляти якісь умови, чи робити якісь пропозиції - скажімо, лендлорд хоче підвищити рент не на дозволених 2.5%, а на 6%, та пропонує вам за це підписати ще один 1 (2, 3) річний контракт, і тд
-
Я отут заповнював декларацію і мені все сподобалось: maps.app.goo.gl/7qKhJAJkUP8cQ4Yr7
-
Ага, інстектор з Оттави приїде дивитись на дідвал мого попереднього будинку...
-
Якщо ціла кімната окрема під це, то там буде типу 100% часу рахуватися
-
То есть если переписке контракт то он может уже на любой процент повышать, так как это по факту новый договор и я буду идти как новый жилец . Ибо если каждый год продлевать без переписи контракт, то да, всего на пару % повышается