(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там же вроде одна из этих терор организаций - прокси ирана, а иран с рашкой Всё связано Везде уебки рашистские Но израилю так то норм с рашкой дружить
-
Слухають те, що люблять. І це той випадок, коли якість запису може зіграти "поганий жарт", бо на деяких системах ви почнете чути, що ваш улюблений запис був зроблений недостатньо якісно. Я чув це у відгуках про B&W 800 серію - люди переставали слухати деяку музику коли купляли ці девайси.
-
Я пару видео видел - пиздец Как русня ебанная
-
Не можем дать им ПВО, самим нада
-
В мене немає сетапу зараз через відсутність місця для нього. Тому я слухаю музику через Focal Bathys через DAC-режим. Але моя ціль коли я переїзду кудись ду буде місце - це щось рівня B&W 705 з "обвісом". Я слухав їх зимою і це просто космос. На щось дорожче я поки не готовий фінансово. P.S. Аудіофолія - це така сама штука, як і будь яка "xyz-філія", наприклад до спортивних машин чи пікапів (@Katran привіт), яхт, дорогих стейків чи рибалки. Вам не потрібно розуміти цих людей, вони просто існують)))
-
Ізраілю нада просто пєрєстать стрєлять, провоціровать і сєсть за стол пєрєговоров