(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я шось такого не чув, і в RTA не бачив. N12 for personal use наприклад ніяк не залежить - є діти, нема дітей - якщо не виїдеш, буде eviction hearing. Якщо ти там сльозно кинешся в ноги аджудікатору шо в тебе є діти яким нема де жити - сумніваюсь, що один цей факт може визвати рішення на твою користь. Якщо ти зробиш це, але ще й продемонструєш, шо зараз в той локації дуже лімітований вибір ренталів чи взагалі їх нема таких як тобі треба, та аргументуєш, чому саме ти не можеш переїхати в сусідній район/місто, де вони є - тоді діти можуть бути додатковим фактором того, що ЛТБ винесе рішення на твою користь і дасть discretionary delay of eviction. Але 1) це delay, eviction все одно буде, і 2) навряд чи таке рішення буде прийняте тільки тому, що є діти
-
Та не обязательно дети же Выше говорят, шо если есть дети - невозможно выселить
-
Сложнее != невозможно
-
Пока гугл говорит другое
-
If a tenant’s child is unreasonably disturbing others, the landlord first has to notify the tenant by giving them an opportunity to solve the problem. If the problem continues, the landlord may apply to the Landlord and Tenant Board to evict the tenant. If the landlord applies to evict a tenant because of the tenant’s children, the tenant will have an opportunity to attend a hearing and explain their side to the Board.
-
ну ти можешь в гуглі пошукати та почитати Residential Tenancies Act. Якщо не хочешь, то я тобі кажу, всі місцеві це знають, що якщо ти живешь в хаті, та у тебе є діти, та виселення тебе з хати шкодить дітям до 18 років, то це дуже дуже нелегка процедура. Буквально, лендлорд має знайти тобі нове житло, не гірше ніж те що зараз, за тіж самі грощі, і лише після цього ти маєшь з дітьми переїхати. Якщо це не забезпечено - виселення тебе та дітей - НЕ МОЖЛИВО.
-
Сьогодні пішов дивитись Малібу нове в ліз і щось прифігів від прайсу. Більше 700 в місяць при ціні 35к. Продаван мене трохи роздуплив як той ліз рахується. Я то думав чим дешевша машина тим краще для Лізу, а ніфіга. Кароче запропонував каділак xt4 2024 року (44к), за 650 в місяць без даунпеймента на 24 місяці, то з таксами.
-
West Taiwan теж норм))