Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    У тебе сьогодні вечір тролінга, чи ти вирішив провести соціальний експеримент, "а шо якщо я буду писати повну маячню і впевнено називати чорне - білим"? Адекватна ж людина, а сьогодні шось понесло huh 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    як бачишь усі евікшені були без дітей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Шановні, таким ставленням до ренту, тому і лендлорди, стараються відмовляти з дітьми. це тільки Онтаріо та ще пару провінцій, такі ліберальні. В Альберті, мені здається там умови для тенантів набагато жорсткіше. Ось і інвестори і перебираються в цю провінцію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Які саме? Бо всі що я знаходив випаровуються як тільки ти заробляєш трохи більше середнього, і пофіг що з поточними цінами на рент просте "вище середнього" це "зводити кінці з кінцями" і в мене не так просто тому що повезло бути айтішником.
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Цікаво, що процент evictions в Онтаріо та Альберті однаковий (5-year на 2021), а в BC - значно вищий
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Можливо, і було ще в 2021 Все змінив ковід. Та влада, яка дозволила тенантам не платити за рент і суди з 2-3 міяців до 8-9 до розгляду справу приймали. Ось і інвестори і запанікувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t137218996T Offline
    t137218996T Offline
    Viktor Mazankin
    wrote on last edited by
    Все так, нащо витрачати податки на тих то й так має прибуток вище середнього?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Мені тепер цікаво як же ж так він рахується, що за дешевшу машину треба дорожче платити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Але це вже чисто філософська тема про те, як тут за останні 10 років продовбали housing market)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Так воно і є, коли "вище середнього" достатньо для нормального життя (що зараз явно не про Канаду).
    1 Reply Last reply
    0
  • t137218996T Offline
    t137218996T Offline
    Viktor Mazankin
    wrote on last edited by
    «Вище середнього» за визначеннями краще за норму «середню»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ir
    wrote on last edited by
    Ну якби ну насправді там не все так однозначно)))) Там і євреіі не святі якби - вони тупо 100 років відсувають палестинців і окуповують іх території. Якби я розумію євреів, які хочуть мати свою краіну, але якби араби там жили доти, ім куди діватись? Короч я за мирне вирішення конфлікту, але схоже то нереально
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    На мій погляд, євреї далекі від того, шоб бути білими й пухнастими, але якщо порівнювати вічних страдальців, яким всі винні і які на всіх вішають комплекс вини, та релігійних фанатиків-екстремистів-терористів, які ставлять собі за мету повне знищення цілого народу та не визнають його право на існування - то вибір очевидний
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Trust me
    wrote on last edited by
    На динаміках же постійний струм. Там просто діфузор буде або втягуватися при сигналі або навпаки виштовхуватись в залежності від полярності. Заміряйте вихід лінійний звідки сигнал даєте. Керується динамік амплітудно-частотно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Він мене роздуплив по цінам а так хрен його знає як воно калькулюється. По ідеї на оціночну вартість через відповідну кількість років лізингу. Той каділак буде коштувати 35, от ту різницю розкидають на термін лізу Пікап gmc (незнаю модель) той що менший, коштує 66к, а в ліз виходить біля 600 на два роки, типу ще дешевше. Я ще хотів глянути на новий трах 2024, він в топі 32к, але в ліз якогось хера 700+ буде. місяців 8 назад дивився Кіа, манагер накалькулював спортейдж в ліз по ціні форте (там 10 баків різниця була), ну і там треба було чекати поки доставлять авто. В цілому до того вів, що типу дешеві авто в ліз ні хера не вигідні, як я зрозумів. Якщо порівнювати суто платежі місячні, при всіх рівних решта умовах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eugene
    wrote on last edited by
    Якщо дивитися на ліз на однаковий термін, то він рахується від суми втрати вартості за цей термін, а не від загальної. Тому теоретично може бути й таке, особливо якщо відсоток різний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t385442346T Offline
    t385442346T Offline
    Vitaliy
    wrote on last edited by
    Базовые выплаты для детей есть. Есть федеральные: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-child-benefit-overview/canada-child-benefit-we-calculate-your-ccb.html И у провинций тоже есть: www.rrq.gouv.qc.ca/fr/enfants/Pages/enfants.aspx Они зависят от дохода (чем выше, тем меньше).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Trust me
    wrote on last edited by
    Там постійний струм. Динамік керується амплітудно-частотно напругою. Дивіться схему diodov.net/wp-content/uploads/2019/01/tea2025-shema-stereo-usilitelya.png Не знаю де ви там змінний ток знайшли... В залежності від полярності діфузор буде або втягуватися або виштовхуватись, при зміні проводів, ото і вся різниця, в головці динаміка постійний магніт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t729226662T Offline
    t729226662T Offline
    Alex One
    wrote on last edited by
    Панство, чи може хтось купляє USDT за канадські долари ? Хотів би взаємно обмінятись з кимось
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Trust me
    wrote on last edited by
    Значить я погано вчився)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.