(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А як же ж Китай та Корея?
-
а це наче єдине авто з Азії (exl. Japan) яке в Канаді продають )
-
Ці теж пиздець
-
я бачив тест драйв вьетнамського vinfast, це просто епік фейл, у нього на тест драйві відмовила батарея )
-
гарний стьоб ))
-
🍁 Дві новини останнього часу: ▪️На фоні атаки на Ізраїль, США перекинули до Середземноморського регіону понад 20 бойових літаків. ▪️Бойові літаки невідомої країни завдали удару по колоні вантажних автомобілів зі зброєю, яка прямувала з Іраку до Сирії (інформація від ізраїльських ТГ-каналів). Удару було завдано біля сирійського міста Аль-Букамал. 🤷♂️ Ніяк не можу знайти зв`язок між цими повідомленнями - мабуть, старію...
-
Ну такє, може на картинці вони непогано виглядають, але вживу це ще страшно далеко від масмаркету , не кажучи про преміум. І хромає там все, і якість матеріалів, і ергономіка, і краштести, і «залізо». Фактично преміальні китайці це і є Вольво чи німецька трійка з теслою
-
У нас теж був переїзд в інше місто вже впритик до отримання картки. Думали просто змінити адресу в заявці, як знайдемо нову квартиру, але стару адресу як раз підтвердили в день коли ми підписали ліз на нову квартиру. Якимось чудом картка встигла приїхати через декілька днів після апруву адреси і ми змогли її отримати чітко перед переїздом.
-
Ніо це пиздець
-
Не знаю, думаю можна спробувати написати як є. А що 100% що заапрувлять заявку за цей місяць?
-
Щось я думаю, що в сучасних реаліях, то тільки плюс для москалів. На їх ринок почнуть заходити (якщо вже активно не зайшли) китайські люксові автобренди, які на мою думку якщо не обійшли, то точно на рівні європейців. Достатньо глянути тест драйви таких авто як: Zeekr 001, Shenlan s7, Mengshi-M-Hero, NIO ES8, Lixiang LI 9.