(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У принципі, якщо отримати Страхування медичне, то весь мед. іспит обійдеться безплатно, небезпека в тому, що після подачі на неї вона може довго йти, а часу на медичний іспит 90 днів від дня прильоту. Це так у Британській Колумбії. Так само в БіСі можуть повернути всю суму, витрачену на медичний іспит, але у формі потрібно вказати тільки 4 чеки, у нас із чоловіком було 5, тож вирішили, що наймінімальніший не вписуватимемо, бо там форма без додавання комірок. На очікування повернення може піти 4-6 місяців з досвіду тих, хто вже отримав повернення.
-
a.co/d/h6qUqI0 700 каксов норм кофе машина
-
Кто проспал, там прайм дей на амазоне
-
Я про Канаду і США. ЄС нерелевантно цьому чату.
-
Покажеш мені, де саме "всі пішли на 1-2 розмірв вгору"? :-) Франція www.focus2move.com/france-best-selling-cars/#:~:text=Considering%20YTD%20data%20up%20to,39%2C109%20sales%20(%2D0.8%25). Італія www.focus2move.com/italian-best-selling-cars/ Німеччина www.focus2move.com/germany-best-selling-cars/ Іспанія www.focus2move.com/spain-best-selling-cars/
-
Можеш ще сходити до різних бранчів. Мені іноді відмовлялися щось робити в одному, а в іншому робили. Може, залежить від менеджера.
-
-
можливо запитали звідки і «заощадження» їх влаштувало
-
Це оффтоп для канадського чату.
-
Так з кашкаїв і далі теж всі пішли на 1-2 розміри вверх
-
поклав близько 20к usd у CIBC, питань не було
-
Седанів на користь компактних suv - так, до чого там пікапи? Умовний кашкай коротший за короллу седан мабуть (не перевіряв), тому при тому самому чи навіть кращому комфорті, скажімо, паркування - це універсальніше авто
-
Ну фіг його знає. Продаж седанів падає. Не від хорошо життя Тойота вигадала тойоту кросс. Висота заїздів в Торонто все ще достатня для пікапів, навіть з адекватним ліфтом. Принаймні я особисто і тут в чаті не бачив іншого. Середнє авто збільшується, і досить швидко.
-
Зараз звісно прийде Катран і розкаже, шо він паркувався в Парижі де хотів та їздив по іспанським провулкам, де на велику хєр проїдеш, і все на сільверадо, шо ж поробиш
-
Північноамериканьский покупець переважно за межами великих міст* Для інших розмір все ще має значення, від вузьких вулочок Італії до невеликих парковочних місць Франції до лімітованої висоти заїздів в Торонто.