(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт! Триває збір для доукомплектування бійців. Прошу вашої допомоги з його закриттям! Хлопці роблять все можливе, щоб знищити ворога. Було б справедливо допомогти їм в міру своїх можливостей. Будь яка допомога є цінною і хлопці дуже дякують за неї! 🫡 Проміжний звіт та прохання Ігора про допомогу далі: Шановні Друзі!!!! У зв’язку із необхідністю відбувається збільшення Спецпідрозділу розвідки на 23 особи! Для якісного виконання спеціальних операцій Спецпідрозділ потребує професійне спорядження!!!! Необхідна сума 222,390.00 грн., зібрано вже 110,00.00 грн. Спорядження вже в Києві, потрібно термічного викупити! Більшу частину ми вже забрали під наше честне слово! Якщо є можливість, буду вдячний будь якій сумі! Задериголова Ігор Володимирович Моно 5375411500184127 (👆🏻натисни, щоб скопіювати👆🏻) Приват 5363542015360747 (👆🏻натисни, щоб скопіювати👆🏻) Paypal: [email protected] (👆🏻натисни, щоб скопіювати👆🏻) Zaderyholova Ihor
-
Это только на фронте ещё там бекенд на aws кушает 10к в час в наносекунду
-
Ану тегни Жеку 🤡😁
-
А не, нихуя Всеравно поломало
-
Зато теперь могу тегать всех! А то юзеров скрыли и тег работает только на админов и тех кто недавно писал в топик
-
Так миллионером не станешь
-
Кто прилетал недавно, подскажите плиз, как там щас ВП получают? В аэропорту в Торонто выдают? Если там не выдают/не взяли, как быстро получали ВП?
-
щас попробую контакты поискать волонтеров параллельно еще, спасиб
-
я вот тоже так помню, но проскочила инфа, что в аеропорту больше не выдают ВП, вот и хочу ее проверить
-
да я понимаю, как это звучит, но чтобы кого-то обзывать гадкими словами, нужно иметь факты того, что он говорит глупости