(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там десь в твітері IRCC писали, який % виділений на відпустки вони вважають reasonable. Десь 3 чи 4 тижні наче. Треба пошукати
-
Ну в Хуйлостані теж так. Це їх якось виправдовує?
-
Спасибі за полезное инфо.
-
99% про айті та тек
-
twitter.com/Barchart/status/1711864334110871908?s=20
-
Я вибачаюсь, але грудень 2024 року. По друге тут тільки айті професії чи є якісь пропозиції не в сфері айті?
-
Питань немає, поважаю чужу думку. Я написав свою позицію, щоб не виникало зайвих питань
-
«Звісно будуть злими» це якось в мене зовсім не дорівнює тому, в контексті чого ми це обговорюємо - масове вбивство дітей та захват заручників. Тому це нерелевантно. Не кажучи вже про те, що ніхто їх не заганяв в гетто, там багато хто працював на території Ізраїлю, а ось такі зайчики Єгиптяни, які волають про гетто, якось не дуже їх беруть. «Всі палестинці терористи і злочинці - дурня». Мабуть шо не всі, так як і росіяни не всі, як і німці були за гітлера не всі.. це щось принципово змінює?
-
Від багатьох чув схоже)
-
Кого интересовало закрытие кредита: Если открытый кредит по условиям, приходишь в банк (у нас тд), говоришь номер телефона, имя фамилию, платишь кредит, дают бумажки что оплатил, после в течении недели должны прислать по почте подтверждение что мол кредит закрыт На этом все