(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ні, звичайно, адаптують для всіх. Core competencies типу читання, сайнс, математика
-
на національній. в них на сайті методика розписана, сирі данна наявні
-
Да да да :D
-
А на якій мові проводиться цей тест і шо він включає в себе? Якщо там тільки інгліш, то може це коммітить до результатів?
-
*месить
-
Ясно. Цікаво, що до 8 класу часто бачу такі скарги в жіночих групах, а після 8 більше «порадьте репетитора з математики»😝
-
питань більше немаю
-
38 у 2018 була
-
Я ось не пам’ятаю, чи була там Україна, начебто пару разів була, можна подивитись🤔 але не на перших місцях, таке я б запамʼятала
-
Я ось тут доповнив
-
я не переконую, я уточняю чи правильно я зрозумів тебе
-
Ти спитав мою думку, я тобі сказав, ти намагаєшся мене в моїй думці переконати? 🙃
-
а оригінали напрости китая стоять зірочки, бо там дуже обмежена вибірка парою великих міст
-
Ні хвилиночку, тест один
-
А, ну так можна дати дітям ліпити глину в 6 класі і сказати що це топ планка, тоді всі максимально засвоять :D
-
я питаю про твої критерії вимірювання, уточнював чи враховується ефективність програми чи ні
-
США тут немає, вони на 22му місці, але те тому, що це середні школи
-
Якось так🤷♀️
-
Але навіть до цього, навіть я засвоїв, а я відбитий дебіл. Тому беремо приклад з ідеальними умовами без фінансової нерівності і інших перешкод
-
Про міста 100% субʼєктивно, ну добре хоч вони там критерії відкрили та кожен може до себе вирішити
23 Jan 2023, 01:02
345156/633893
4 minutes ago