(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
youtu.be/eVi3xKkg40o?si=QsUSAAfeN9_1J115
-
Parliament Furniture
-
chng.it/vHvRNHqT2T
-
Я пробував кілька разів разні, без м'яса і з м'ясом. Друга краще.
-
Все простіше. Через якісний маркетинг людям продали те, що їм нафіг непотрібно, але що дуже прибутково для автовиробників. Компанії почали вчитись в Apple)
-
привіт! загалом пк зібраний і проблема була виявлена - материнська плата яку я отримав мала заводський брак: після повної збірки сетапу проблема мала наступний характер - живлення на всі компоненти подавалося, але на екрані не було взагалі жодного зображення (дп кабель був підключений саме до відеокарти). після багатьох спроб скинути батарейку біос, замінити оперативну пам’ять місцями та спробувати оперативку від іншого виробника, оновити біосу через flashback, що також не принесло жодного результату, мною було прийняте рішення про заміну мат.плати у магазині в звʼязку з гарантійним випадком. в середу відправив а вже в пʼятницю отримав нову, зібрав сетап і сталося диво: все запустилось моментально. наразі все працює стабільно і без жодних проблем та нюансів, тому якщо хтось надумає оновлювати/збирати стаціонар і зʼявиться схожа проблема - з великою вірогідністю у вас також буде заводський брак мат.плати :)
-
привіт, можете будь ласка порадити гарні магазини з шоурумами в Торонто, що продають дивани? по ціна/якість десь як в ikea/structube
-
Ну так там дешево, ота тепла сорочка - 14 дол
-
Просто придется хотя бы 2 месяца не ходить в костко за клейчетой рубашкой 😀
-
Но ничего не мешает реднеку купить это, если ему надо
-
Потому что у них нет денег, и им не нужно дольче габанна что бы убирать дерьмо за лошадьми
-
І реднеки не підуть в дольче габану за сорочкою
-
У нас в костко не проштовхнутися абсолютно кожен день. Я скільки там не був - завжди так. З інших магазів з одягом я навіть хз які є ще. Таргет хіба чи якісь тематичні моли
-
Ти же не хочеш сказати що всі скупляться в Костко, або одежу саме там беруть? Я от ходжу в інші магазини, там багато купляють в полосочку, і людей більше аніж в тому Костко
-
Алах схвалює хайлюкс. А це зовсім інша тойота ніж тундра
-
Ось купив недавно:
-
Що? Тут в костко одні сорочки в клітинку
-
аллах схвалює 👍
-
А от сорочки в полосочку продаються набагато більше! А ті хто в клітинку взагалі ніфіга не шарять в сорочках
-
Хоча навіть тут в Сієтлі я не одноразова бачив чуваків в дуже характерному outfit. Вони були в джинсових костюмах. І жакет іще такий з хутром. А на голові ковбойський капелюх. Ну і звісно ботинки з гострими носками і високою халявою
23 Jan 2023, 01:02
346529/634541
about a minute ago