(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Просто придется хотя бы 2 месяца не ходить в костко за клейчетой рубашкой 😀
-
Но ничего не мешает реднеку купить это, если ему надо
-
Потому что у них нет денег, и им не нужно дольче габанна что бы убирать дерьмо за лошадьми
-
І реднеки не підуть в дольче габану за сорочкою
-
У нас в костко не проштовхнутися абсолютно кожен день. Я скільки там не був - завжди так. З інших магазів з одягом я навіть хз які є ще. Таргет хіба чи якісь тематичні моли
-
Ти же не хочеш сказати що всі скупляться в Костко, або одежу саме там беруть? Я от ходжу в інші магазини, там багато купляють в полосочку, і людей більше аніж в тому Костко
-
Алах схвалює хайлюкс. А це зовсім інша тойота ніж тундра
-
Ось купив недавно:
-
Що? Тут в костко одні сорочки в клітинку
-
аллах схвалює 👍
-
А от сорочки в полосочку продаються набагато більше! А ті хто в клітинку взагалі ніфіга не шарять в сорочках
-
Хоча навіть тут в Сієтлі я не одноразова бачив чуваків в дуже характерному outfit. Вони були в джинсових костюмах. І жакет іще такий з хутром. А на голові ковбойський капелюх. Ну і звісно ботинки з гострими носками і високою халявою
-
Ну взагалі в мене є вже борода і я в основному ходжу в сорочках в клітинку. Штани правда наші М-тек
-
@Katran91 Купуй костюм а не машину, будешь в течії
-
www.thedrive.com/news/26907/you-dont-need-a-full-size-pickup-truck-you-need-a-cowboy-costume
-
всі рази коли пробував путін ьбуло відчуття наче чогось не вистачає! Можливо справді ковбаси ))
-
Мені здається ви путаєте з купівлею доларів за гривні. Питання якщо вже є долари на монобанку, який ліміт переказу на Wise.
-
Може щось уже поміняли, то краще в сапорті запитати
-
Гривень🥺(еквівалент)
-
Дорого, была там
23 Jan 2023, 01:02
346537/644528
43 minutes ago