(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А от сорочки в полосочку продаються набагато більше! А ті хто в клітинку взагалі ніфіга не шарять в сорочках
-
Хоча навіть тут в Сієтлі я не одноразова бачив чуваків в дуже характерному outfit. Вони були в джинсових костюмах. І жакет іще такий з хутром. А на голові ковбойський капелюх. Ну і звісно ботинки з гострими носками і високою халявою
-
Ну взагалі в мене є вже борода і я в основному ходжу в сорочках в клітинку. Штани правда наші М-тек
-
@Katran91 Купуй костюм а не машину, будешь в течії
-
www.thedrive.com/news/26907/you-dont-need-a-full-size-pickup-truck-you-need-a-cowboy-costume
-
всі рази коли пробував путін ьбуло відчуття наче чогось не вистачає! Можливо справді ковбаси ))
-
Мені здається ви путаєте з купівлею доларів за гривні. Питання якщо вже є долари на монобанку, який ліміт переказу на Wise.
-
Може щось уже поміняли, то краще в сапорті запитати
-
Гривень🥺(еквівалент)
-
Дорого, была там
-
Дякую
-
50000$?😍
-
В тему шоколадів, подруга дружини в штати замовляє шоколад з Торонто, шоколадня Soma, як на мене дорогувато але смачно
-
Хто там шукає шоколадні чіпси/дропси, типу калебат, на 5337 west boulevard є кав'ярня. Тут є всяке таке з шоколаду і кава на диво смачна. Це ванкувер
-
Техас
-
4.3 процента за Тойотою, ох, так звісно я дичину кажу
-
moparinsiders.com/u-s-full-sized-truck-sales-comparison-q2-2023-vs-q2-2022/
-
ось перша лінка в гуглі:
-
Ну я ще розумів коли люди в Україні сиділи і розказували таку дичину про тойоти. Але не тоді коли вони вже в північній Америці. Ну треба очі роззути
-
Цифри будь-ласка
23 Jan 2023, 01:02
346547/634461
44 minutes ago