(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цифри будь-ласка
-
харе вже дичину цю казати, це найліквіднійший та популярніший трак на ринку. Сільверадо який зламається за 100к навіть поруч не стояв
-
Короче це байда, зроблена для багатих лохів щоб вони їздити до сусіднього молу за покупками
-
Потім кокретно про ту тойоту: Engine & Performances Supercharger Ага, супер тюнінг. Не наворочений мотор, казали вони. 100500 миль пробігу, без ремонту. Лол
-
Потім я зайшов почитав що за таке devolro - це лол. Кастом ательє із Голівуду. Ага, машини пачками продають. Уже смішно.
-
Тойотовський мотор конкретно який на тундрах - це один з найгірший для таких білдів. Тому що це стара бензинка із слабкою віддачею і просто космічною витратою. Якщо робити типу великий трак і навішувати купу заліза то найкраше підійдуть дизелі дюрамакс.
-
Так часть по страховке, но направление от врача нужно
-
А хоть какие то скрининги есть вообще по страховке?
-
В США можно поехать и там сделать )
-
Все лабы по направлению, возможно будет шанс сделать через частников, но я не уверена в цене вопроса
-
По гос страховке? Никак
-
(ну я може й не злечу, але то лише через "баласт")
-
Більше ніж півтора метра, якраз на сім'ю, але при сильному пориві вітру татко може трошки злетіти 😂
-
Так. Але його треба тримати руками, а коли діти ще бігають - то або кожному парасольку (і діти її не будуть тримати бо влом), або одну велику і вони весь час будуть з під неї тікати, а при пориві вітру можна взлетіти (майже).
-
В походе я готов такое терпеть но вот гулять нет желания в такой экипировке
-
Пока в лидеры выходит зонт )
-
Ну тоді хз. Я думаю все таки пончо більш універсальне - куртка під погоду, пончо наверх і вуаля.
-
У меня есть пончо гулять в нем совсем нет желания
-
Просто от ходьбы даже
-
Залежить від рівня активності.
23 Jan 2023, 01:02
346566/634673
11 minutes ago