(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В США можно поехать и там сделать )
-
Все лабы по направлению, возможно будет шанс сделать через частников, но я не уверена в цене вопроса
-
По гос страховке? Никак
-
(ну я може й не злечу, але то лише через "баласт")
-
Більше ніж півтора метра, якраз на сім'ю, але при сильному пориві вітру татко може трошки злетіти 😂
-
Так. Але його треба тримати руками, а коли діти ще бігають - то або кожному парасольку (і діти її не будуть тримати бо влом), або одну велику і вони весь час будуть з під неї тікати, а при пориві вітру можна взлетіти (майже).
-
В походе я готов такое терпеть но вот гулять нет желания в такой экипировке
-
Пока в лидеры выходит зонт )
-
Ну тоді хз. Я думаю все таки пончо більш універсальне - куртка під погоду, пончо наверх і вуаля.
-
У меня есть пончо гулять в нем совсем нет желания
-
Просто от ходьбы даже
-
Залежить від рівня активності.
-
А пончо можна зпакувати на всю сім'ю і дістати за потреби.
-
Ну такома в них є, продається краще вже. Але як і у всіх тойот убогий салон, відсталі технології
-
Ты все равно будешь мокрый только от пота
-
Хз, я бы взяв пончо, бо в куртці все одно штани та взуття промокне.
-
Сложно, я такое ищу но или промокает или парит, как вариант куртки мембранные туристические, но дорого ( и всеравно парит)
-
То все одно не тачка для казуального водія (пікапу).
-
Я думаю, вони обирали базу не просто так, а тому що це був найкращий спосіб досягти бажаного. Який сенс купляти дорогу і наворочену базу, якщо ти її розбереш і 80% викенеш при тюнінгу?
-
Там від тундри залишилась тільки загальна форма, рама (не впевнений що не дороблена) і трансмісія (все підсилено), ну і загальні пропорції авто.
23 Jan 2023, 01:02
346574/634504
3 minutes ago