(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сложно, я такое ищу но или промокает или парит, как вариант куртки мембранные туристические, но дорого ( и всеравно парит)
-
То все одно не тачка для казуального водія (пікапу).
-
Я думаю, вони обирали базу не просто так, а тому що це був найкращий спосіб досягти бажаного. Який сенс купляти дорогу і наворочену базу, якщо ти її розбереш і 80% викенеш при тюнінгу?
-
Там від тундри залишилась тільки загальна форма, рама (не впевнений що не дороблена) і трансмісія (все підсилено), ну і загальні пропорції авто.
-
Тундра це найменш продаваний фулсайз трак. Гірше продається тілький якісь чудернацькі брички типу нісан тітан
-
50000 на місяць наче з моно доларової, ще можна з гривневої але там комісія величезна, з інших банків поки не пробувала
-
Ну і через це ж від добре кастомізується і розганяється.
-
Салон там перероблений з нуля, двигун навпаки добре що старий - немає новомодних заморочок, через які він розвалиться через 200-300к.
-
а другие пикапы Тойоты?
-
Ідеальна база для кастому, який позиціонується як витривала тачка на багато років.
-
Убогі старі технології, убогий салон, убогий старий двигун
-
Дурні, мабуть, і продавці, і покупці.
-
Ну ОК, чуваки продають ці тачки потоком.
-
А что с Тундрой не так? Я думал наоборот круто, Тойота же
-
Тундра це хрінь, робити на її базі якісь кастоми - це хрінь.
-
белая покруче выглядит
-
Там навіть двигун переобраний і підсилений.
-
і доречі в отих відосах вище роблять ко-ко-ко про суви. Але щось вони мовчать який процент сувів фулсайз. Бо те що та чувіха рахувала на парковці це якраз мідсайз і компакт
-
"Хрінь" то повністю кастомна машина, збудована на основі тундри. Жоден заводський пікап і близько не стоїть.
-
в США є багато достойних фулсайз сувів і траків
23 Jan 2023, 01:02
346590/634573
about an hour ago