(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну да, 4й мотор вже по ідеї )
-
читай уважно. крузак не специфічний для північної америки
-
Мені в цілому подобається дупа світу біля води чи лісу. Відповідно локації потипу kincardine чи семірурал вздовж гурона ок. Але дружині замало людей, далеко від цивілізації, знову ж таки діти. Калгарі ще норм, в його передмістях теж недорого
-
Совсем в жопе какой-то жить не хочется
-
Ну ещё желательно иметь доступ к качественной медицине ( в первую очередь привентивной, а не только emergency) , высокоскоростной доступ к интернету, доставка , торговые центры с большим ассортиментом, аэропорт etc. ( в приделах 2 часа)
-
От там і торговельні центри, і аеропорт, і доставка, і дуже непогана медицина, і гігабіт прямо на пляжі за 20 баксів :-)
-
Koh Samui, Thailand Є дві проблеми: 1) багато русні 2) через 14 років цілком можливо шо то вже буде зовсім не той острів
-
Ну і якщо ww3 не станеться. Ну і якщо морем не змиє із-за climate change. І там ще купа якщо, хех
-
Як острів не стане другим Пхукетом через кільканадцять років - звалимо туди, як дитина в універ піде плюс мінус
-
too crowded, too civilized
-
ми там перед Канадою прожили 2.5 роки, і до того я ще сам 2 роки жив
-
А что не так с Пхукетом? Никогда там не был, поэтому спрашиваю
-
Мова - так Менталітет та суспільство - як на мене, кращі/приємніші/приваблівіші за більшість країн світу, звісно, це персональна думка
-
Та во всем язык менталитет общество
-
В чому саме?
-
Третья проблема это Таиланд...
-
Кожному своє, нікого не агітую )
-
Так, громадянство чи навіть PR - це майже неможливо; в той самий час маю купу знайомих з різних куточків світу, які по 25 років вже живуть
-
Саме тому поїхали звідти - заради майбутнього, інтеграції, освіти
-
тому і кажу, що без дитини