(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не совсем понимаю зачем пишут кубер и Дженкинс для синьерских позиций. Ведь если продукт хоть чутка устоялся то почти всегда есть хоть 1 девопс в команде который все настроит. То есть прям поднимать что-то не нужно будет. А если в описание втулили технологию просто потому что с ней работают, то как уже сказали и хеллоу Ворда хватит :D
-
P.S Раджу не слухати тік ток мандрівників, Куба прекрасна і неймовірно дешева.
-
Я подавався з України пару років тому, заповнив анкету і отримав поштою картку (вони ж, в паспорт не клеять її). Знаю, що в Канаді можна її прямо в аеропорту отримати, прямо перед вильотом, не знаю правда чи лише для місцевих, чи для всіх. The tourist card is generally provided by tour operators or airlines. If you go to Cuba on your own, you can obtain it from a Cuban government office in Canada. It is also available at some airports in Canada.
-
Підкажіть, будь ласка. Заповнюю Arrive CAN, і після того як додав паспорт, бачу лише Advance CBSA Declaration, який не можу заповнити бо прилітаю в аеропорт, якого в списку нема. Пропустити цей крок я не можу, хоча він наче ж опціональний і це я можу зробити вже по прильоту. А заповнити інфу про політ не можу. В чому проблема?
-
Привіт. Можливо хтось розглядав варіант продовження співпраці з аутсорсинговою компанію в Україні, платячи податки вже в казну канади? Будь-яка інформація буде корисна, дякую.