(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якби в'їбало в госпіталь з самоварами русні, було би не шкода /shrug
-
Питання не стояло про рівень життя "як в укр айтішника", а про "вижити"
-
что затраты на детей будут зависеть от возраста ребенка
-
Але так, авіа дороге :(
-
Давайте будемо вирізати цивільних іншої країни, а потім дивуватись що нас вбивають Типова русня
-
ну да, я же по-этому и говорю
-
До 2 років тільки безкоштовно, ми літали і із маленькими .
-
т.е + билет для полного человека что бы нормально отдохнуть в целом авиа рынок тут ужасный
-
Two-bedroom places, meanwhile, jumped to $3,350, marking an even bigger spike of 2.4 per cent month-over-month and 26.9 per cent year-over-year. 😲
-
самолеты тут и для взрослых капец дорогие, с маленькими детьми бесплатно обычно, но в такие поездки надо няньку брать или бабулек так сказать
-
Нам пощастило, тому що як я писав середня 500 я би сказав
-
Ми в Онтаріо, то не можу зорієнтувати по конкретних сумах. З ринком не дуже понятно, але найми бувають. Раджу кинути свої cv в сусідній чат з пошуку роботи і питати, чи хтось може зарефералити до себе на роботу.
-
Відмазка на рівні кацапів)
-
Супер, Онтаріо ( мої там ходили ) плаче :(
-
Small steps, Maple Ridge
-
хз, я нахожу везде вещи бесплатно, то друзья отдают то еще чота
-
330 ? Це де? Чи це за тиждень?
-
У нас садочок 330CAD, дитині 3 роки, їжа з собою, але середня ціна ближче до 500CAD Усе що дорожче, не сертифіковане і тому не отримує субсидію
-
В мене двоє дітей, і витрати на дітей дуже великі. Звичайно був дитсадок( в мій час субсидій не було) , але це більше житло , велосипеди / коляски, поїздки одразу дорожчі :) і т.д.
-
из советов: просто не заводите много детей 😁
23 Jan 2023, 01:02
348094/642490
about an hour ago