(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Судячи по вимаганням, проект-динозавр :)
-
з 2000-х рент мав негативний кешфлоу для приватних інвесторів
-
Танунахєр
-
та вони вже є в Необанків. особисто як на мене ТД має нормальну апку. по кількості дій щоб отримати результат на рівні Приват24, тільки менш глючне
-
TD може
-
Тогда остается продолжать делать тоже самое.
-
А я не знаю. Ніхто не знає.
-
Покажи того, кто знает - я послушаю.
-
Так в тому то й справа: про цю тему дуже важко говорити, про ти просто не знаєш хороших варіантів.
-
Нічого, через 10-15 років у Канаді будуть нормальні банківські додатки навіть у банків з великими лімітами :)
-
у cibc не можна експортувати до .csv. якщо у когось є такі таємні знання - поділіться пліз
-
Маю квесчн, В ЕЕ для spouse/common-law partner є пункт 12 12) In the last ten years, how many years of skilled work experience in Canada does your spouse/common-law partner have? It must have been paid, full-time (or an equal amount in part-time), and in one or more NOC TEER category 0, 1, 2, or 3 jobs. Я щось не до кінця розумію, якщо я працюю по контракту, але маю визначену кількість годин і ставку в годину яка +- рівна такому то Annual доходу. Плюс за мене оплачують податки (працюю через іншу кантору і можу взяти форму Т4 (незнаю чи то суттєво)) Чи буде такий досвід рахуватись? Тож типу full time виходить
-
Тут нет хорошего варианта. Есть только куча плохих.
-
Ранее было относительное затишье. Радикальное решение вопроса - это переселение. Я не думаю, что это произойдёт по куче причин.
-
Не думаю що це спрацює. Так було до ХАМАС, просто виросте новий ХАМАС. "Якщо ти хочеш досягти того, що ти ніколи не мав, потрібно зробити те, чого ти ніколи не робив". Просто повторювати помилку вдруге - тупо.
-
en-gb це англ
-
на английский что-ли?
-
Мне не жалко чьих-то вымышленных друзей
-
.translate(“uk”)
-
Я даже не знаю что сказать
23 Jan 2023, 01:02
348159/642424