(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Одно дело «Мы завоевали Газу», другое «Мы передали власть в газе палестинскому правительству»
-
я ж кажу, дуже абстрактні критерії
-
Им бы помогли взять под контроль газу. Тут же еще экзестинциальный вопрос «а что потом», и США сразу стали настаивать на его решении
-
Це, умовно, адекватність населення і культури в цілому і здатність нормально мейнтейнити соціум.
-
С одной стороны, не хочется быть как рашка и говорить «они сами себя», с другой, вспоминая, как они препятствовали эвакуации населения на юг..🤷♀️
-
Сумнівний поінт
-
Просто поняття адекватності країни трошки умовне поняття
-
А що толку якщо там би не було представника тих, хто реально контролює Газу?
-
Счас все эскалируется
-
йорданія
-
Цікавий поінт.
-
Пось вище
-
Ось
-
Можна. Але здається тільки через веб. Щось типу download transactions пошукай в меню. Я регулярно так робив, доки не встановив собі аплікейшн окремий для бюджету
-
Доречі, згадала фільм на цю тему, ще й з Канадою повʼязано! Хтось читав вже, мабуть, про Canadian Caper🇺🇸🇨🇦
-
круто! виявляється можна бути великим банком та показувати транзакції. почекаємо 10-15 років і всі інші підтягнуть :)
-
Жодна арабська країна не змогла збудувати нормальне суспільство з високим рівнем життя і де люди одне одного поважать. В мене є родичі-араби, трошки розповідали про повсякденну "арабську культуру". Я такий трешак не міг уявити навіть в кошмарі.
-
Звичайно, на боці хамас. А їх потім Ізраїль добʼє, завжди так було - і ми допоможемо.
-
Якщо ти про те що «pending” та «posted” то так, обидві категорії я бачу окремо, транзакції не дублюються.
-
привіт, що можете сказати про джун позиції C++ чи реально щось знайти в Канаді?
23 Jan 2023, 01:02
348617/634411
about an hour ago