(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ТАКИХ - немає.
-
Аааа)) В Ванкувері цього можна слава Богу досягнути за межами даунтауну))
-
Так в нас не стоїть вибір так.
-
такого купа. є декілька таких вулиць у оквілі, берлінгтоні, ніагара-он-лейк, гвельф. доречі глянь центр гвельфу, там без авто ок
-
Яволь
-
Ну ми плануємо взяти, але пізніше. Спочатку треба переїхати, бо з паркінгом там де ми зараз повна шляпа.
-
Oh shit. Here we go again
-
якщо порівнювати порівнювано. детач в ватерлу (кітченер дуже так собі) та детач в торонто
-
Ми не мали авто перші 1.5 роки. Ми потім побачили що багато втрачали не маючи авто. І не про шоппінг та ін. Я про хайкінги, далекі поїздки та багато іншого.
-
Так, якщо рівняти таунхаус тут і там - то буде кілька тісяч, але ніхто не буде тут орендувати таунхаус за 7к.
-
Де 2-3к різниці? Кондо в ДТ Торонто буде 3400, детач в Кітченері 2900.
-
І де ти так просто йдеш, дивишся по сторонам, бачиш якесь круте місце і заходиш.
-
на 2-3к різниці на місяць можна й тачку взяти
-
Та справа не в тачці, я ж писав - то просто сайд ефект.
-
В Old Toronto є зона в кілька десятків квадратних кілометрів, де welcome to north america немає.
-
хто тобі заважає ходити по набережній берлінгтона?
-
Вас пойняв😝
-
Objective - не економія на тачці, це просто сайд ефект. Ідея в тому, що я хочу мати можливість ходити і насолоджуватись повітрям, а не сідати в коробку на колесах заради кожного пуку. І щоб поряд було все що потрібно, у великій кількості і різноманітності.
-
МАШИНА ЦЕ ДОРОГО
-
так само як в торонто, 2-3 квартали в будь якому напрямку і Welcome to Canada
23 Jan 2023, 01:02
348769/637531
19 minutes ago