(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І де ти так просто йдеш, дивишся по сторонам, бачиш якесь круте місце і заходиш.
-
на 2-3к різниці на місяць можна й тачку взяти
-
Та справа не в тачці, я ж писав - то просто сайд ефект.
-
В Old Toronto є зона в кілька десятків квадратних кілометрів, де welcome to north america немає.
-
хто тобі заважає ходити по набережній берлінгтона?
-
Вас пойняв😝
-
Objective - не економія на тачці, це просто сайд ефект. Ідея в тому, що я хочу мати можливість ходити і насолоджуватись повітрям, а не сідати в коробку на колесах заради кожного пуку. І щоб поряд було все що потрібно, у великій кількості і різноманітності.
-
МАШИНА ЦЕ ДОРОГО
-
так само як в торонто, 2-3 квартали в будь якому напрямку і Welcome to Canada
-
Це твоя справа, звичайно, але я не можу мовчати))) Ще раз - ти збираєшся на 1М доларів більше заплатити в кредит на 25 років😝 Щоб зекономити та не купувати автівку. Точно все порахував, що машинка дорожче виходить?)))
-
Я ні. Я маю авто 😁 І взагалі я з Монреалю 😁
-
Нет)) дрогнула рука от жадности
-
Наче я не був по містам в Онтаріо. Пішохідні вулиці в кафешками і магазинами, безумовно, є, але за межами великих urban areas по типу Торонто їх розмір дуже маленький, і як тільки ти з них звертаєш - починається murica з паркінгами і строадами.
-
Вдоль бродвей, там и до даунтауна без машины катайся себе
-
А ліміт такий самий зазвичай чи вищий?
-
Я намагався якось це пояснити, але мозок субурбана це не сприймає, тому давай просто ти не будеш паритись за мої слова. Я всього навсього чувак з інету.
-
Ну подобається житив задушливому місті - це ок. Я не осуджую. Але розказувати що там можна насолоджуватися повітрям це прям дуже смішно
-
Та ладно, 600 долл на місяць за авто дорого?
-
Я не буду сміятись з твого пікапа, а ти не смійся з моїх преференцій по тому де я хочу жити.
-
Сьогодні над Торонто
23 Jan 2023, 01:02
348780/634534
about a minute ago