(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну подобається житив задушливому місті - це ок. Я не осуджую. Але розказувати що там можна насолоджуватися повітрям це прям дуже смішно
-
Та ладно, 600 долл на місяць за авто дорого?
-
Я не буду сміятись з твого пікапа, а ти не смійся з моїх преференцій по тому де я хочу жити.
-
Сьогодні над Торонто
-
Непонятно, почему никто не заходит внутрь🤔
-
Я не був в Берлінгторі, але в Mimico, наприклад, дуже круто. Це один хз варіків де досить непогано все, але все таки не ДТ.
-
Насолоджуватися повітрям... В центрі величезного мегаполіса... Дуже смішно
-
Протестующие в турецком городе Малатья на востоке страны собрались у авиабазы США. В городе Малатья, Турция, несколько сотен машин направляются к авиабазе США #Турция
-
Взять базу ВВС США за три дня, часть вторая
-
сабурбан
-
Еще один с мозгом сабурбана, циркулей на вас не хватает
-
Не вижу смысла именно сейчас по этому поводу париться
-
Величия? Всегда была
-
Тобто, є в ній фінансовий сенс, чи простіше мати більший ліміт по картці? Якщо немає в планах користуватися, чисто щоб було.
-
Тобі треба сходити то психотерапевта, в тебе вже манія.
-
Я за 5 хвилин ти виходиш на King/Queen/Dundas де в тебе тупо тісяці місць куди можна піти.
-
Ось це субурб в пішій доступності від ДТ, де хати по 2+ лями. Тут прекрасне свіже повітря.
-
Это как кто-то не понимает в чём разница между бомбой и ракетой? А также между withhold и withdraw?
-
А за що вони протестують взагалі?
-
Так це якраз типові субурби старі. Ти там розповідав про купу км в кожному напрямку щільної забудови. Покажи де ти їх знайшов
23 Jan 2023, 01:02
348796/641549
3 minutes ago