(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Місто приймає нових людей, більшість з яких - нові мігранти. Будівництво в місті не встигає за населенням тому ростуть ціни. А через це частина людей їде за місто (а бо за весь ГТА), бо не може витягнути ці ціни.
-
Блін, я фігію. Там же сказано - intraprovincial. Це ті, хто вже живе в Канаді. Це не NET. NET враховує імігрантів, а з ним там ріст дуже великий, а не деклайн.
-
приїжджає менше ніж їде. звідси береться "NET"
-
"The net outflow was 78,100 people in 2022, following a 73,500 person outflow the year before. An outflow means more people left for other parts of Ontario than arrived."
-
І це очікувано, бо приїжджає дофіга нових мігрантів, ціни ростуть і люди просто валять бо не можуть платити.
-
давай далі
-
це не загальна нет-міграція, і відносна тільки по провінції
-
якби ж ти читав що тобі пишуть...
-
Аль-джазіра постарається.
-
А, ну це американці. Арабам пофігу буде на те що вони там кажуть.
-
Там - це де?
-
Якби зменшувалось населення, та ще й з урахуванням будівництва, то ціни б на рент і на продаж падали б у прірву.
-
може, це все ще "їдуть туди де будинок по ціні квартири"
-
Может они едут из Торонто потому что купить жилье слишком сложно?
-
що в 2023 рекордна кількість мігрантів через недобір в попередні 2 роки через ковід. наступного року таке вже не очікується, час покаже. загальний тренд на зменшення темпів зростіння торонто через масовий виїзд населення. десь воно збалансується коли ціни вниз підуть. головне що люди не хочут сидіти в маленьких мурашниках, вони звідти їдуть
-
Залежить для чого. Онтаріо хоче тільки місцеві, Альберта приймає і українські переклади
-
Що я не так прочитав чи не так зрозумів?
-
І без оцих ваших селпіпів 😁
-
Що я не прочитав і невірно зрозумів? Ти кажеш, но net негативний, але це фігня повна. Net розитивний, але внутрішня міграція (тільки всередині Канади) - так, негативна для Торонто.
-
t.me/uaitincanada/98143/389034
23 Jan 2023, 01:02
349170/641104
2 minutes ago