(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут теж не погано, але природа на півночі класна
-
Ага іщо з того? Як це суперечить словам які я вище написав? Я їздив на гібриді. Це був форд мікро сув. Він в режимі з повною батареєю малював витрату 4.5. Коли батарея викаталася і типу рекуперація використовувалася він показував 5.5-6 по місту. Коли я виїхав на трасу - 7-8-9-10 в залежності як навалювати. В середньому в мене було в районі 7. Кіа на дизелі яка в тому ж класі просто бере в середньому 5.5 без дрочні з зарядкою. Питання?
-
Ох, тоді точно потрібно на північ :)
-
Ага, подивися тут із кабіни, такої тишини в салоні не буде ї в гібридних тойот. Недавно друг підвозив на свіжому рав4. Капець вона шумна всередині. Поїзди на різних машинах і послухай.
-
но не забывай что летом там по +50 бывает)
-
Малага так себе, если честно Севийа очень классная, посмотри заодно и Гранаду тогда, она рядом
-
Я на новий рік забукав готель біля Андорри, ще гляну що там, іще хочу глянути Малагу і Севийью
-
що їм заважало бути популярними до дізельгейту? )))
-
Так що ти не розбираєшся в дизелях і пишеш нісенітниці. Взагалі якби не дизель гейт. Я думаю зараз би найбільш популярна тачка серед малолітражок в США була б дизельна.
-
Так чи ні?
-
но юг однозначно проигрывает северу)
-
замість тисячі слів youtu.be/-VXkM-WduBg?t=10. )))
-
St Clair Мидтаун по сути да
-
Я дивився на тахо в дилера з 3.0, там і близько немає проблем про які ти пишеш. А враховуючи в цілому кращу шумоізоляцію тахо і сільверадо то вона буде тихіша чим будьяка тойота
-
Блін, у вас там дощі і вітер, там спека, схоже доведеться тут залишатись 😉
-
Це десь мідтаун?
-
Везде, присмотрись 😀
-
Це там десь ще футбольні поля паркінгів, так?
-
Июль прошлого года в Гранаде
-
І доречі про той відос. Ось свіжий з таким самим дизелем і там пишуть в коментарях що вони покращили звук. www.youtube.com/watch?v=Arf8qR7K53U
23 Jan 2023, 01:02
349487/634469
28 minutes ago