(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В саме головне - так, як тут нема кондо, то і дихається спокійно, нема отого натовпу, майданчики для дітей не переповненні. Спокій і свіже повітря. На відмінну від :)
-
Це я вже не кажу про те, що є велика різниця між "гуглити куди ж поїзати" і "пройтись 100 метрів, заглянути в 20 вікон и вибрати де смачнише пахне з кухні".
-
Та перевіряв 100500 разів перед відправкою. Наче не було помилок
-
Ну ти рано чи пізно захочеш в рестік і давай - розпаковуй тачку, дорога, паркінг, пробки. Те саме про магаз, стрижку і так далі.
-
Все регулюється ціною. Живу в районі, де пішки можна ходити в Шоперс, кафешки, LCBO, Sobeys. Tech park біля Оттави. Тут в основному будинки і тавнхауси. Ну і ціни тут відповідні. До того жив в селі під Монреалем - то взагалі була бомба. Купа майданчиків, кафе, парки, купа безпечних велодоріжок. І то все нейборхуди з будинками. Добавив фото. Але то все дорогі райони, якраз із-за зручності. Ви можете залізти в такі райони, де без машини і не пукнеш, але чого ви так жалієтеся, ніби то єдина альтернатива)))
-
Так
-
Ну і що з того? Навіщо мені біля домівки отой ресторанний двіж? 🤷♂ Приватність, власна ділянка і я не бажаю бачити ніяких сусідів з неї.
-
Магази різні в зоні 200х200 метрів
-
Ну очков больше набить для всемирной турнирной таблицы после смерти
-
Це те, що ви ніколи не знайдете поряд, коли ви живете в приватному будинку.
-
Це шматочок 300 на 300 метрів, показано лише частину ресторанів (їх тут набагато більше, просто гугл карта все не відображає при такому зумі).
-
соглы
-
Ви забуваєте ще один фактор, який залежать не від самого типу проверті, я від того, яки щільність населення він створює. Приватни детачед будинки (а сообливо з місцевими зонінг кодами) створюють енвайронмент, де без машини ви не можете пукнути. Одне велике кондо може забезпечити існування окремо таких речей як магазинчик поряд, кафешка, перукарня і т. д. Коли ви живете в густонаселеному місці, запакованому різними кондо, ми маєте швидкий доступ до багатьох аменітіс, до яких з приватного будинку треба їхати на машині (а зимою ще й сніг почистити перед тим як поїхати).
-
Завжди можна знайти окремий зашквар, але в цілому кондо фі набагато дешевше ніж обслуговування будинку овер тайм, плюс як ти сам пишеш в кондо часто можуть бути включені аменітіс, часто-густо деякі утілітіс. Також врахуй проверті такс, який в кондо нижчий у відсотковому відношенні в 2 рази (бо місту обслуговування інфраструктури пер кондо юніт обходиться набагато дешевше ніж пер приватний будинок). І не забувай, що для власників приватних будинків теж існують аналоги кондо корпорацій, які можуть бути або якиж може і не бути, в залежності від того де ти його купиш. Але загалом, довгострокові витрати на приватний будинок перевищують витрати на кондо.
-
Продали будинок, купили кондо, pocket the difference, на яку можна ні в чому собі не відмовляти.
-
Це перші 5-10 років))) То ж основний аргумент проти покупки кондо.
-
За власним досвідом та досвідом знайомих: найдешевша вартість володіння - це кондо в будинку на 3-6 квартир. Далі власний будинок. Найдорожче - бетонне кондо.
-
можливо помилка в номерах селпіпу/евалюції там потрібно номери сертифікатів всякі вводити в форму
-
Ну і ще те, що навіть на ті що давно висять теж можна подаватися. Я думаю саме в цьому випадку він просто заазьюмив, що 4 місяці тому це вже неактуально та люди познаходили
-
І я це до чого кажу - дуже багато випадків, коли від кандидата взагалі нічого не залежить, то в компанії пріоритети змінилися, то ще щось. Треба йти далі
23 Jan 2023, 01:02
349770/644531
less than a minute ago