(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не брати ті квитки з самостійним стикуванням? Або взяти але усвідомлювати ризик?
-
Ківі трохи різна історія, так
-
Залежить. В умовної люфтганзи є партнерство з air Canada, тому вона тобі спокійно може виписати перший переліт з люфьнагза, другий з air Canada. На одному бронюванні.
-
Якщо перельоти виписані одним бронюванням, плювати скільки часу пересадка, в гіршому випадку якщо перший рейс затримається і тд, то посадять на наступний найближчий рейс. Якщо два різні бронювання - ризик є що зі стикуванням 2 год, що 22 год, просто десь більший ризик, десь менший. Ще ж від аеропорта стикування залежить, в умовному Цюриху все дуже швидко, в Лондоні інша ситуація
-
я думав такі "журналісти" тільки в Україні бувають, соплєжуй якийсь)
-
а наскільки ризиковано літати з пересадкою? агрегатори знаходять дешеві квитки, 1 пересадка близько 2-х годин, 2 різні авіакомпанії. ось думаю можливо потрібно 2й квиток брати refundable. щось стремно мені що 1й літак запізниться. або шукати так, щоб на пересадку було годин 12, але ризик все одно залишається. як ви робите?
-
Плохой журналист - все еще журналист. То, что Пьер там стоит и его слушает - значит, что он согласился на это интервью. Дальше он просто пренебрежительно относится. Можно ли пренебрежительно относится к журналисту, который по обоюдному согласию задает вопросы в рамках интервью? Вопрос риторический, если честно.
-
Нет, я хочу сказать что журналист судя по речи совсем не похож на адекватного журналиста и пытается просто накинуть на Пьера Мб Пьер плохой, но точно не из-за этого видео, тут всё ок
-
en.wikipedia.org/wiki/Slippery_slope
-
Square One