(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А в мене своя. Я би її на вашому місці в багажнику зберігав.
-
кондо корпорейшн є завжди, а про хоа в Канаді я вперше чую.
-
Я бы жила в доме только в рамках города, учитывая субурбизацию за городом
-
Имхо Буданов - Арестович на минималках.
-
Приватний будинок не гарантує ніякої ізоляції. Просто менше сусідів. Але ви платите за це відсутністю будь яких аменітіс доступних поряд з вами.
-
Могут доедать за общие кусты. Там зависит от власти, а она постоянно меняется
-
У нас тоже были общие. Которые почему-то не всегда далеко были в наличии.
-
Трюдо 🥳
-
Реальність в тому, що кондо корпорейшен може бути нормальної чи гівном, як і ХОА в субурбі. Є купа плюсів і мінусів в уондо і в хаті, і це питання вибору.
-
Приватний будинок гарантує що сусідів кратно менше, плюс є певна ізоляція від них. Середній бейзлайн кондо, тих що дешевші за таунхауси дуже не високий
-
Він великий розвідник, геній. В травні 23-го будемо в Ялті! Ракетим в кацапів закінчились!
-
Тип будинку буквально гарантує певні рівні ізоляції. Вони тим відрізняються
-
Та легко
-
Намагався але не вигадав як капчу обійти і забив :(
-
Або не платиш, таке рідкість в Канаді
-
В Монреалі таке продовжили будувати, доречі, і ці райони вважаються одними з найкращих для життя в північній америці.
-
Гайз, а випадково ніхто не пилив бота для укр консульства в Канаді? Бо там якийсь трешак зі слотами
-
В Канаді теж зараз іде шифт щоб знову почати будувати таке, але сток поки дуже маленький і тому маємо що маємо.
-
В Європі такі субурби продовжують будувати і там ціни на них адекватні.
-
Але причина не в тому, що таке дорожче будувати, а в тому, що сучасні зонінг-коди не дозволяють це будувати. І, фактично, всі такі субурби - це ті, що були збудовані 100 років назад, на них шалений попит, який драйвить ціни.
23 Jan 2023, 01:02
350700/641776
4 minutes ago