(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
My cock size is 21cm 🥳
-
ti-ukraine.org/news/kompensatsiyam-za-samostijno-vidnovlene-zhytlo-buty/
-
що трапилось?
-
На ОЕ форумах можна дізнатися подробиці
-
Часто друга робота це контракт
-
Багато хто має 2 роботи в айті. Хтось ризикує та чітить, а хтось підбирає работодавців які орієнтуються на результат а не твій час в офісі
-
she needs a broccoli fountain
-
Куда скидывать ей на лечение?
-
Що ти маєш на увазі «фіг скаже»?))
-
Багато хто не може знайти роботу 😁 А хто має дві, той фіг вам скаже.
-
Зато зручно, не потрібно голубиною поштою листи надсилати.
-
Гайз, можливо в когось якісь будуть зауваження? (а думаю, що будуть)) - напишіть будь ласка. Мені це резюме склала канадська контора, яка займається допомогою в працевлаштуванні*
-
Ну такі люди "шифруються" (і правильно роблять). Бо спалитися та втратити роботу дуже просто
-
Також прибрати мови, нащо їм знати що ти знаєш російську і українську? Окрім того що ти явно не звідси
-
Неозброєним оком видно з резюме, що ти зараз працюєш на двох позиціях одночасно. До цього було дві позиції і також вони перертинались в часі. Це ред флаг одразу
-
ну я отримав здається 1-2 відповіді і як мінімум одне інтервю з такого плану резюме - в порівнянні з попереднім - (0). Але вся моя конверсія в основному приходить від особистих знайомств
-
Чи покращилась конверсія з таким новим резюме?
-
Багато хто пише, що шукає роботу Н місяців і не має відгуків. То чому н подумати що я роблю не так
-
я вже робив таке резюме як в порадах, проте вже після компанія мені зробила таке, я лише трішки переписав текстовку
-
Твоє резюме нажаль не відповідає вимогам і порадам які багато разів повторювалися в цьому чаті. Шукай в закріплених
23 Jan 2023, 01:02
351071/634534
about a minute ago