(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Показати як воно в живу працює
-
Ти хотів розказати про фінансову сторону купівлі пари кондо під інвестиції. Не стримуй себе, розказуй
-
t.me/smak_media/10248
-
І тут не зовсім… Я маю на увазі що для мене (в основному) «фріланс» звучить як: «просто мені треба було якось аргументувати чого в мене написано 5 років досвіду, а не один, тому я 4 роки як фріланс дописав». Тому думаю що з 4х місць роботи я би викинув фріланс, так як по суті він нікому не вселяє довіри, навідміну від компанії Люксофт наприклад. Але впринципі чому б просто одну з паралельних робіт не написати як пропонували вище просто раніше, щоб вона не пересікалась з іншими?
-
Я починав з фрілансу тому у мене 2 роки фрілансу, потім 2 роки я поставив що працював на клієнта по контракту (по факту також на фрілансі, просто спитав чи клієнту ок, він не заперечував), і останні 4 роки працював на галері, так і вказав. Згоден що паралельно краще не вказувати проекти, на інтерв'ю я намагався пояснити що роблю одному клієнту маленькі таски, поза роботою, в вихідний, але звучало тупо, краще так не робити.
-
Заробити на ринку який зростає на 15% на рік багато розуму на потрібно. Розум потрібен коли він починає падати. Тому і цікаво що ти пропонуєш. Доречі якщо 5 років тому взяв зараз рефінансування робити, як воно?