(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Mazda CX-90? Там правда тільки 6 місць
-
чесно кажучі я би не брав авто яке з 2015 року продається за 70000+ Може щось нове вже буде, бо ну я хз, наче нову тачку купив, а всі думають що старьє )))
-
Так. Прибрала лінк, там нормально не дає поставити
-
Ось мені цікаво - для яких дітей? Діти повинні бути у автокріслі - а воно займає купу місця. Нащо тоді ті мікро сидіння?
-
Думала він звичайний
-
Плагін?
-
Вибач, відповіді не маю, але дуже ржачно про всраті відео у відповідь😝😝😝
-
я би звернув увагу на grand highlander, або якщо грошей дохера то на його лухарі аналог - lexus TX. Оба гібриди
-
оце я розумію реклама
-
Тупо не хочу, хочу smart😀
-
Коли як. Зазвичай ні, 2-3. Але. Троє дітей. Ми норм їздимо усі що у моїй машині, що в чоловіковій, але ось я везу трьох інколи на якесь свято та вже друзів їх взяти не можу. Якщо хочу взяти моїх батьків, знов проблема
-
я тепер теж захтів записатись
-
Класно, а він буде на чому всіх возити?)))
-
навіщо йому мінівен свій зад на одинці возити ) Хай на Аут їздить
-
Комусь взагалі багажник неважливий, багато критеріїв
-
мені здається вам просто треба помінятися з чоловіком авто )
-
Ну а дорослих вже зась. Я мабуть писала, мені реально flexibility важливе. Я розумію що не у всіх так, в мене просто тупо нема часу на вовка, козу й капусту😀🤷♀️
-
Для мене теж не працює таке. Або автокрісло, або потім вже самі діти великі, що не потребують автокрісло
-
Тоді ні. Я буду брати плагін 7 місць. В мене поки ця нова, тому потрошки дивлюся хто що робить
-
ті що потребують крісла то на 2й ряд. На третьому нормально сидять діти 10-12 років наприклад
23 Jan 2023, 01:02
351356/641552
less than a minute ago