(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ех, якби ж то…
-
bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=173831 видимо не ты одна такая)
-
угу, сори, не могу запрепродюсить, беклог
-
Тільки то було в 2013, і пофіксили в chrome 27 😊
-
Це так в купі баз даних є баги повʼязані з не лінійністю часу, то розробники кажуть йдіть в сраку, це едж кейс який нереалістичний
-
Ох, вони мабуть забьють
-
Вибачаюсь, шо не дуже конструктивно, але "over 3 years of experience" "intern until Feb 2022" "finished full stack courses in Feb 2022" "proven track record of _leading_ cross-functional teams" Шооооось там десь трохи не сходиться ) Це бачимо не тільки ми - рекрутери побачать це в десять разів швидше. Крім того, нема майже нічого про backend part of 'full stack' у досвіді - можна тільки деееесь там внизу побачити nodejs, express, php та ще купу всього, шо і козі зрозуміло, шо просто набір технологій 😊 'using internal programs' шкодить більше аніж допомагає, я б прибрав/змінив весь оцей website administrator, навіть якщо доведеться прибрехати. 'quality assurance skills' - ти ж не QA? Від кожного девелопера очікують, що він буде писати якісний код та сам його локально/дев тестувати, але це не 'quality assurance skills'. 'successfully executing one-week sprints' - це шо значить? Чому саме 1-week? Що таке successfully executing - met the sprint goal? 😃 That's an achievement! 'updated 30% of the company's computers' це знову більше шкоди аніж користі для 'software developer' 'building react with npm libraries' - а можна без? ) і тд Можливо, варто подумати про те, шоб позиціювати себе все-таки як фронтендера, хоч якийсь релевантний досвід є, і react, і angular, переформатувати та переписати з упором на це - just an idea 🤷♂️
-
over 3 years of experience" - майже 2 роки в держ підприємстві, рік курсів, рік фрілансу, пів року Трейні. Чим не овер 3 роки? (Про якість цих трьох років можна сказати лише по факту виконуваної роботи…це опустимо гадаю? Наче ж не про це ін дженерал. При тому що скарг не надходило наче 😅) "intern until Feb 2022" "finished full stack courses in Feb 2022" "proven track record of _leading_ cross-functional teams" - дуже прикрасив, але ні слова брехні в цьому, бо на тих курсах за рік було декілька командних проектів на яких я брав роль тім ліда і скрам майстра, реаьювив код, проводив ретроспективи і тд. Невже не маю права на цьому наголосити в резюме? І невже це не додає якихось плюсів?
-
У нас донедавна дві команди було чистих фронтів 🤷♂️
-
using internal programs' шкодить більше аніж допомагає, я б прибрав/змінив весь оцей website administrator, навіть якщо доведеться прибрехати. - проблема в тому що це автодиллер і там по факту і адмініструвати особливо нічого. Типу це не займає фул тайм 8 годин. А перевіряється на раз два. Мене конторка на інтервʼю звала. Всього їх там було двоє і при тому що один впринципі про програмування знає лише пару слів - так отой що знає пару слів сказав ану ж відкрий нам сайт. Де це ти працюєш? каже. І навіть він задався питанням - «це в тебе займає 8 годин щодня?». Тому мені здається краще хоча б такий Канадський експірієнс, ніж ніякого. Якщо я помиляюсь - я буду дуже вдячний за виправлення (I mean it)
-
Знову сперечаєшся та пояснюєш) твоя справа взяти з порад вище, що ти вважаєш за потрібне, ніхто тут не буде щось доводити