(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.chevrolet.ca/en/suvs/suburban
-
І валізи не треба пасажирам під ноги класти бо з третім рядом багажник закінчується
-
Всі оці треті ряди в євротачках це насмішка. Фізичні габарити не наїбеш. Ось нормальна машина в якій третій ряд має місце:
-
Брала на тест-драйв просто для интереса, тк гибрида нет там. Ездить приятно, да. Размер супер. Новый можно взять, правда, всегда считалось, что сборка хреновая, но может счас получше в новом
-
Реклама тільки з дозволу адміністрації
-
Трое детей вообще без проблем на практике помещаются в 5-местную
-
Смотря куда их возить)) по кружкам я бы не стала, там обычно я и так на деревьях паркуюсь
-
Ну це їх конкурент в цьому класі. Або лінкольн навігатор, хоча він менший. Але я фанат GM. Якби у мене стояло питання возити трьох дітей то я б брав би мінімум тахо. А якщо дітей + багаж то от такий сабурбан як вище
-
Если вот на этот класс смотреть, то глянь
-
Хорошая еще Ford Expedition XL
-
Машина, которая решает вопрос чемоданов, в семье есть) я думаю, надо иметь и то, и то, чтоб выбор был
-
Но лично мне да еще и в Ванкувере, где на половине улиц на этом сарае не проехать - не актуально)
-
Привет! В компании есть планы использовать IaC. Изза недавних историй с TF склоняюсь пушить за Пулуми + привычный TS как основной код. Что посоветуете?
-
И их не так часто возишь вместе, еще такой момент - если они разного возраста
-
А мені цікаво саме з BC. 🙂 І те що повʼязано з PR. Я знаю, що вони сподівались отримати ліцензію в свій Ванкуверський офіс в листопаді, і будуть готові допомагати з LMIA (звісно, за $$$) після цього. Цікаво чи хтось ще слідкує за цим.
-
Вартість на сайті діллера можна глянути
-
Задай там интересующие тебя вопросы
-
Много кто, это обсуждали в топике работа
-
Чи хтось тут працює через deel?
-
Робити lmia за гроші незаконно, якщо що
23 Jan 2023, 01:02
351603/642720