(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
И их не так часто возишь вместе, еще такой момент - если они разного возраста
-
А мені цікаво саме з BC. 🙂 І те що повʼязано з PR. Я знаю, що вони сподівались отримати ліцензію в свій Ванкуверський офіс в листопаді, і будуть готові допомагати з LMIA (звісно, за $$$) після цього. Цікаво чи хтось ще слідкує за цим.
-
Вартість на сайті діллера можна глянути
-
Задай там интересующие тебя вопросы
-
Много кто, это обсуждали в топике работа
-
Чи хтось тут працює через deel?
-
Робити lmia за гроші незаконно, якщо що
-
🙄 це ж питання як вони це запакують. Типу, послуга по підготовці документів для цього.
-
Дякую! А референси за 3+ роки так? Бо в мене останнє місце роботи 3 роки без 6 днів, тобто треба буде ще передостаннє брати так? 6 днів не пробачать))
-
Не було, тільки референси
-
Привет, как по мне, то тут нет универсального решения, за Pulumi + TS я бы не пушил, потому что потом будет крайне сложно найти людей, которые будут заниматься инфраструктурой. TS все таки не самый распространённый язык для таких дел, как по мне😊 Pulumi + Python/Pulumi + Go more common. Вы так же можете использовать TF, BUSL это больше о запрете на внесения изменений в код ТФ и перепродажа его, а не просто использование. Для внутренних нужд использовать его можно будет. Если у вас сингл клауд, то можно посмотреть на нативные IaC tools. AWS - clod formation или GCP - Deployment manager
-
2-3-3 це вже маршрутка якась.
-
Ну по длине и ширине приближается к маршрутке, да))
-
Еще, кстати, как вариант bmw x5, там возможно 3-3-2 (не у гибрида).
-
Yup, hybrid is a five-seater🤷♀️
-
Привіт усім! 😊 Хочу попросити вашої допомоги. На сайті "Курс Хантер" з'явився запит на завантаження курсу про незалежну еміграцію в Канаду. Це дуже цікава та актуальна тема для багатьох з нас. Буду вдячний, якщо ви знайдете хвилинку та підтримаєте цей курс своїм голосом. І, якщо не складно, поділіться цією інформацією з тими, хто також користується "Курс Хантер". Разом ми можемо зробити більше! 🙌 Дякую!
-
Тема с TF очень спорная. Допустим, мы продаем софтвер, который включает в себя использование тф как менеджера инфраструктуры (без изменений). Вроде бы просто использование - но это зависит от точки зрения. Спасибо за советы
-
Lmia К BC это отношения мало имеет. мне озвучили ченние к 10к usd + other fees. а вот открытие офиса это интересная новость. можно скрин / копию пиьсма? мб получится еа провинциалку податься таким способом
-
Кину в DM
-
типа незаконно, но все иммиграционка закрывает глаза, если ты реально работаешь в конторе. так как компании иначе нет смысла так сильно заморачиваться, слишком дорого
23 Jan 2023, 01:02
351616/642720
4 minutes ago