(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну так, було б непогано якби вони наприклад це описали в специфікації девтулс, а там ні слова про це нема, я сьогодні дивилась
-
update по usd кешу - rbc прийняв всю суму 15к в два транши, без проблем видав draft і я замейлив те у tangerine. чому апдейт: бо хотів попередити, що USD драфти займають 10-15 робочих днів щоб пройти clearance в tangerine, не зважаючи на те, що в RBC вже пройшов кліренс 5 робочих днів враховуйте це, якщо у вас щось горить і треба кудись швиденько закинути кеш (купити стоки, чи в якусь акцію попасти) -- коли замейлив чек, випадково написав не той номер рахунку (свій але кад) і мені конвертували USD в кад по фіговому курсу. Але тому що відбувається кліренс, я попросив сапорт відмінити конвертацію і закинути на usd, мені з цим допомогли, а це, на секунду, 300 кад saved
-
А сама інфляція як економічне явище то окрема тема, але якщо дуже коротко: грошей завжди друкують більше ніж ріст економіки, і є навіть така штука як "цільова інфліяція": намагаються підтримувати її на рівні, щоб гроші не дуже обезцінювались, але все таки трохи обезцінювались і їх було невигідно тримати під подушкою - тому люди будуть їх витрачати, щоб вони працювали в економіці.
-
інфляція -> Підняття зп -> підняття цін -> інфляція
-
Надеются на светлое будущее палестины