(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я десь читав таку думку, що не мало би. Але якщо розмірковувати логічно, то якщо скажімо на цю позицію вони шукають людину і в Британії і в Канаді, і ти завалився в Британії, то думаю і в Канаді вже не будуть на тебе дивитись) а якщо це інша позиція, то може і розглянуть ще раз
-
Мені челік, який хайрінг дей організовував говорив у 22 році казав, що через рік можна знову пробувати точно. Просто якщо з тобою організували собєс, то тебе напевно внесли в свою якусь рекрутингову базу
-
зис
-
раз такое дело, то я бампну вопрос свой)
-
Я не зовсім зрозумів про що ти. якщо про попередню суперечку, то пропоную забити
-
у меня в Линкедине Калгари стоит так что тоже удивился позиции в Британии)
-
так а куди ходить?) перший етап на дева це кілька Медіум-літкод задач онлайн, якщо відчуваєш сили, то пробуйся, може потім в Канаду переведешся якщо пройдеш, а ні, то ні) будеш далі грайндити)
-
Мені просто з Lyft писали, але я в Києві, чому здивувався
-
Гугл, мета.
-
Неа, не искал, мне просто в личку рекрутер написала сегодня
-
Ні, почитай вікі. Там декілька факторів, кожен з яких може бути дуже впливовим. А ще є modern monetary theory де вважають це все фігнею www.investopedia.com/modern-monetary-theory-mmt-4588060#:~:text=MMT%20is%20essentially%20a%20balance,loans%20are%20what%20create%20deposits.
-
А ти не дивився, окрім амазону, ще хтось з біг тек хайрить ?
-
Пішли далі. До контенту «current consensus” є що додати?
-
просто вот хз, интересно сходить, но не интересно потом ещё год не иметь возможность в амазон попробовать
-
блін, я от в 21 році в lyft проходив, і там ніфіга не медіум був) хоча я походу просто такий щасливчик
-
СБУ та правоохоронці Іспанії затримали контрабандистів, які у Мадриді хотіли продати «Скіфське золото» з України на понад 60 млн євро Служба безпеки спільно з БЕБ та поліцією Королівства Іспанії нейтралізувала транснаціональне злочинне угруповання, яке нелегально вивезло з України вироби «Скіфського золота» для продажу в ЄС. У результаті міжнародної спецоперації у Мадриді затримано п’ятьох учасників банди, які намагались незаконно реалізувати українські артефакти. Серед затриманих – представник УПЦ (МП) з України. Під час слідчих дій у зловмисників вилучено 11 викрадених золотих предметів культурної спадщини нашої держави на суму понад 60 млн євро. Мова йде про дорогоцінні предмети VIII-IV століть до нашої ери, у тому числі золоті сережки, кулон, чокери та пектораль. За даними слідства, фігуранти нелегально вивезли артефакти з України до Євросоюзу у період 2014-2020 років. Потім зловмисники намагались «легалізувати» викрадені культурні цінності під виглядом їх придбання іноземними колекціонерами з подальшим перепродажем на чорному ринку. Правоохоронці поетапно задокументували злочинні дії фігурантів і затримали їх «на гарячому» під час перевезення українських артефактів. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину і притягнення винних до відповідальності. На вилучені старожитності накладено арешт і отримано висновок експертів, що вони належать до культурної спадщини України. Крім того, тривають комплексні заходи для встановлення місцезнаходження всіх українських артефактів «Скіфського золота», які були викрадені з території нашої держави. Спецоперацію проводили за процесуального керівництв Офісу Генерального прокурора, а також у взаємодії з Офісом аташе МВС Іспанії в Україні та відділом міжнародного співробітництва Національної поліції Іспанії.