(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не зайшло?
-
Ну от так і вчився. А зараз от задумався що вивчати на рівні "необхідно і достатньо" не є достатньо глибоко. А от в що саме копати глибоко з того що цікаве важко обрати
-
Схоже можу сказати і про Мілан(і це точно Північ Італії). Центр вилизаний, гарні будинки і на щастя великий (тому більшість туристів завжди там), але як тільки покидаєш старе місто, то досить брудно, багато сміття і неохайно, непродумані виходи з метро посеред дороги прямо в якийсь сквер з болотом з якого нема жодного пішоходного переходу до тротуарів збоку вулиці. Взагалі північ Італії в районі Мілану, якщо їхати зі сторони Швейцарії, виглядає не аж так супер
-
Паста смачна в Італії їв багато де. А от їв піцу Неаполітано в Неаполі(на батьківщині цієї піци) в місцевому кафе де майже не розмовляли англійською, таку кислотну гадость я ше не їв. Тому я не знаю чи то не повезло, чи я звик до абсолютного іншого смаку.
-
Щодо Комо рекомендую скласти план заздалегідь, хоча не у сезон може там і пусто. Бо влітку щоб попасти на паром, який плаває по всьому озеру(з міста Комо), треба було години 2 під сонцем при +30 стояти в черзі за квитком, онлайн квитки не були доступні. Тому прийшлося їхати автобусом 1 год, до одного з містечок далі, і звідти сідати на інший паром, який курсує між 3 містечками на озері