(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не зайшло?
-
Ну от так і вчився. А зараз от задумався що вивчати на рівні "необхідно і достатньо" не є достатньо глибоко. А от в що саме копати глибоко з того що цікаве важко обрати
-
Схоже можу сказати і про Мілан(і це точно Північ Італії). Центр вилизаний, гарні будинки і на щастя великий (тому більшість туристів завжди там), але як тільки покидаєш старе місто, то досить брудно, багато сміття і неохайно, непродумані виходи з метро посеред дороги прямо в якийсь сквер з болотом з якого нема жодного пішоходного переходу до тротуарів збоку вулиці. Взагалі північ Італії в районі Мілану, якщо їхати зі сторони Швейцарії, виглядає не аж так супер
-
Паста смачна в Італії їв багато де. А от їв піцу Неаполітано в Неаполі(на батьківщині цієї піци) в місцевому кафе де майже не розмовляли англійською, таку кислотну гадость я ше не їв. Тому я не знаю чи то не повезло, чи я звик до абсолютного іншого смаку.
-
Щодо Комо рекомендую скласти план заздалегідь, хоча не у сезон може там і пусто. Бо влітку щоб попасти на паром, який плаває по всьому озеру(з міста Комо), треба було години 2 під сонцем при +30 стояти в черзі за квитком, онлайн квитки не були доступні. Тому прийшлося їхати автобусом 1 год, до одного з містечок далі, і звідти сідати на інший паром, який курсує між 3 містечками на озері
-
Там не був, на фотографіях виглядає класно, як Амальфі. Тобто для фоток класне місце. Я напишу про район Амальфі, дорога йде по серпантину, який гарно запаркований, дуже повільний рух. На рівні моря пляж і може якась вулиця, і далі йдуть сильні підйоми, підніматися на "любітеля" або по сходах або по вузьких дорогах, по яких постійно хтось їде чи паркується. Тому Амальфі це було розчарування, краще на Капрі. Хоче може на Чінкве Терре ситуація краще