(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коли креди до порталу прийдуть у вас буде тиждень апрувнути що ви в Канаді
-
А можна мені майстер-клас по інтеграційним тестам? Бо ненавиджу постман, але якось продовжую мучитись з swagger ну але все одно треба хоч і там проклацувати
-
Та я розумію, мені той перший емейл коли приходив в мене відпуска через три дні мала бути, чесно так і відписав, що зараз в Канаді але через три дні їду на три тижні, повернусь такого то числа, потім мені прийшла відповідь, типу дякуємо що повідомили, дайте відповідь на цей емейл після повернення. Повернувся і одразу відповів з тими даними що вони питають, потім 4 тижні пройшло і прийшли креди до порталу. Якось так. У вас ще багато часу, я б напевне ризикнув відповісти, думаю екопр встигнеш отримати, картку вже як повезе. На крайній випадок з екоПР якось можна на проїзний документ заеплаятись але я деталей не знаю і скільки його роблять, і то здається не з Канади.
-
В емейлі з кредами тільки таке пише You have seven (7) days from the date of this email to confirm you're in Canada, provide your mailing address in Canada and submit your PR card photo
-
Чесно не знаю, напевно варіант як ви писали подзвонити в ірсс найкращий)
-
Нет, с чего бы?
-
Посмотрел, что там блогер в сообщении выше накидывает
-
но скоро будут
-
Ну 48% не такий вже і поганий ухил: en.m.wikipedia.org/wiki/Pilatus_Railway
-
Если честно я бы серьезно не рассматривал её, только как туристом сгонять посмотреть
-
тре чекати на 50хх серію NVIDIA, бо оптимізація це тре час