(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Но його трос тягне, але були і повноцінні поїзда незнаю який там був наклон, но там іменно по середині рельсів були зубчики за які він циплявся
-
З тсн: Назавжди залишитися українським біженцям (термін "біженці" ми використовуємо загалом, маючи на увазі всіх осіб, які залишили Україну через війну - ред.) дозволила Нова Зеландія.
-
Щось середнє між потягом і фунікулером
-
Пишу в особисті)
-
А если нет постоянного жилья только вп?
-
А якщо він виїде раніше ніж за 6ть місяців звідси Звідки я знаю
-
Таке враження що його піарники вчили яблуко їсти 😁
-
Не вводьте людей в оману. Якщо в аеропорту отримав ворк перміт, зняв постійне житло - канадські податки з першого дня. Остаточне рішення за cra, там ж форма де можна спитати
-
З того дня як отримав ворк перміт чи що ( я отримувала все в той самий день)
-
Так я той кажу Агов Якщо більше ніж шість місяців тут то платить податки з моменту приземлення в аеропорту
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
собери митинг на пару людей и запиши))
-
То сплатить за той час коли був
-
👋 Всім привіт. Чи є в чаті CEO або директори компаній, куди потрібні зараз нові клієнти, контракти? Відпишіться мені, якщо актуально.
-
Так достатньо нотифікації про таке, не обовʼязково кермо смикати
-
Не ламатися, а бути м'яким. Ламається він у китайського автопрому. А у нормальних німців він просто м'який і гнеться.
-
Якщо є ще зацікавлені - можна організуватись.
-
Я вже проводив воркшоп на цю тему.
-
Причом тут диалект к архитектуре. Если коряво спланировано, или требования не апдейтить легаси то там ничо не поможет.
-
Пишіть в особисті мені тоді (щоб я точно не пропустив).
23 Jan 2023, 01:02
355024/643397
2 minutes ago